Jerry Only – Anti-Hero

jerry anti hero cover

jerry anti hero coverHorror-punková legenda legiend a jedna z najznámejších tvári žánru, basgitarista a spevák, zakladajúci a jediný stály člen Misfits – Jerry Only už asi obanoval reunion kapely s Danzigom a Doylom.

Danzig totiž nechce natáčať novú hudbu. Chce len hrať v USA a maximálne tri koncerty ročne. Skutočne hrozná taktika a neúcta k fanúšikom. Ale o ňom je známe, že je idiot. Misfits tak síce hrajú na štadiónoch, ale ako kapela sú mŕtvi. Pri tom ich posledné nahrávky pred návratom starých členov boli tak skvelé.

Jerry Only

EP Friday The 13th ako posledná radovka doslova žilo vášňou a hitovosťou. Jerry Only sa tam doslova konečne naučil aj poriadne spievať. Asi to tuší samotný Only a dal dohromady materiál, ktorý je jasné pokračovanie Misfits a na svoju sólovú platňu angažoval celú predreunionovú zostavu. Celé to dostalo názov Anti-Hero.

Materiál je väčšinou stredno tempový a veľmi melodický. Na nejaké thrashové a HC vypaľovačky nedôjde. Skôr si užijeme poriadne skreslene a agresívne zahratý rock n roll päťdesiatych a šesťdesiatych rokov. Skvelé počúvanie. Hitovosť až za hrob. Skvelé texty, zvuk a refrény čo si budete spievať stále. Niektoré skladby obohatené o klávesy legendárneho Andy Burtona.

Verdikt

Moje najobľúbenejšie piesne sú rozhodne Snake Eyes a totálne bombová Anti-Heroes. Ten album ma teší a ja dúfam v svetové turné Jerryho Only, kde budú znieť aj pecky zo všetkých období Misfits.

Lineup:

  • Jerry Only – spev, basa
  • Jerry Other – gitary
  • Eric “Chupacabra” Arce – bicie

Hostia:

  • Dave Lombardo – bicie
  • Acey Slade – gitary
  • Dez Cadena – gitary
  • Rob Caggiano – gitary
  • Andy Burton – klávesy

Tracklist:

  1. Fear The Walking Dead
  2. Dead Men
  3. Snake Eyes
  4. Illuminati
  5. Taboo
  6. (You’re So Square) Baby I Don’t Care
  7. One Cell From You
  8. Anti-Heroes

Rok vydania: 2022

Vydavateľstvo: Misfits Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.instagram.com/jerry_only_officail/

Hodnotenie: 6/6


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *