Novinky z prostredia interpretov Holy Moses, Metal Church, Not Promising Case, DneskaNe

Holy Moses vydali prvý singel z chystaného albumu

3.2.2023

holy moses kapela 2023Nemecká thrashmetalová kapela Holy Moses 14. apríla t. r. poteší fanúšičky a fanúšikov novým albumom Invisible Queen. Jeho predchodca Redefined Mayhem vyšiel ešte v roku 2014.

holy moses invisible cover

Tracklist:

  1. Downfall of Mankind
  2. Cult of the Machine
  3. Order Out of Chaos
  4. Invisible Queen
  5. Alternative Reality
  6. The New Norm
  7. Visions in Red
  8. Outcasts
  9. Forces Great and Hidden
  10. Too Far Gone
  11. Depersonalized
  12. Through the Veils of Sleep

Špeciálna edícia albumu bude zahŕňať aj bonusové CD s hosťujucími muzikantmi:

  1. Downfall Of Mankind (Feat. Marloes Voskuil – Haliphron)
  2. Cult Of The Machine (Feat. Bobby Ellsworth – Overkill)
  3. Order Out Of Chaos (Feat. Diva Satanica – ex-Nervosa / Bloodhunter)
  4. Invisible Queen (Feat. Ingo Bajonczak – Assassin / Bonded)
  5. Alternative Reality (Feat. Tom Angelripper – Sodom)
  6. The New Norm (Feat. Chris Staubach – Courageous)
  7. Visions In Red (Feat. Rægina – Dæmonesq)
  8. Outcasts (Feat. Leif Jensen – Dew-Scented)
  9. Forces Great And Hidden (Feat. Gerre – Tankard)
  10. Too Far Gone (Feat. Jens Kidman – Meshuggah)
  11. Depersonalized (Feat. Daniela Karrer – Headshot)
  12. Through The Veils Of Sleep (Feat. Ryker’s)

Prvý singel v podobe titulnej skladby je dôkazom, že rozhodne máme na čo čakať:

“Neviditeľná kráľovná” má dvojaký význam. Speváčka Sabina hovorí: ,,Zmiznem do prázdna a som hrdá na to, čo sa mi podarilo dosiahnuť s Holy Moses od roku 1981. Nikdy som si nevedelapredstaviť, že so svojou stredoškolskou kapelou precestujem väčšinu sveta a nakoniec odídem s takou jasnou výpoveďou, ako sa mi to podarilo s týmto albumom. Túto titulnú skladbu mi ušil na mieru môj gitarista Pete…“

Linky:
https://www.facebook.com/official.holy.moses
https://www.instagram.com/holy.moses.official
https://open.spotify.com/artist/7jcSmabVYrhiPf8mY1P0OV

Zdroj: Markus Wosgien – Fireflash Records, Foto: Axel Jusseit

Metal Church majú nového speváka

2.2.2023

marc lopes ross spevak 2023Po tragickom konci Mikea Howea (2021) nebolo o americkej power/thrashmetalovej formácii Metal Church počuť. Avšak v poslednom čase sa začali objavovať klebety, že ich novým spevákom bude Marc Lopes, známy hlavne zo spolupráce s Rossom the Bossom.

Dnešný deň to kapela na svojej facebookovej stránke potvrdila:

,,Áno, fámy sú pravdivé. Je to oficiálne! Privítajte speváka Marca Lopesa! Vyskúšali sme niekoľko vokalistov a hoci boli všetci skvelí, Marc sa rýchlo stal jasnou voľbou. David Wayne aj Mike Howe mali veľmi jedinečné, nenahraditeľné hlasy, takže sme nehľadali klon ani jedného z nich. Chceli sme niekoho nového, kto by dokázal prijať minulosť a zároveň priniesť niečo svieže a vzrušujúce. Marc vnáša do piesní veľmi klasický a zároveň moderný nádych a my sa tešíme, že pripravovaný nový album sa k vám dostane ešte tento rok! Ďakujeme vám za vašu stálu podporu Metal Church! S láskou a rešpektom, Kurdt Vanderhoof”

Linky:
http://metalchurchofficial.com/
https://www.facebook.com/OfficialMetalChurch
https://www.instagram.com/metalchurchofficial/

Zdroj: https://www.instagram.com/metalchurchofficial/, Foto: GianRock Photography by Giovanni Cionci

NOT PROMISING CASE vydávajú klip a predstavujú debut

3.2.2023

hollywood undead 2022Kapela NOT PROMISING CASE predstavuje svoje debutové EP Klamem. Mini-album obsahuje šesticu skladieb, ktoré mapujú jej formovanie počas desiatich rokov existencie. Okrem zamerania sa postupne menilo aj obsadenie, čo sa odrazilo na rôznorodosti piesní.

Klamem vychádza vo štvrtok 23. februára 2023 v digitálnej podobe prostredníctvom väčšiny streamovacích platforiem. Okrem toho je pre fanúšikov k dispozícii aj tristo ručne číslovaných jewelcaseov s osemstranovým bookletom. Celá doska sa nahrávala v Štúdiu Apollo, o mix a mastering sa postaral Jaro Plichta a grafický dizajn spracoval Michal “Schnaps” Šnapko. CDčká si môžete už teraz predobjednať priamo u kapely.

Ako ochutnávku stihla kapela zverejniť už dve lyric videá k skladbám Klamem a Nosferatu a teraz, krátko pred vydaním EP vypúšťa do sveta tretie video k úvodnej piesni Onyx. V deň vydania sa na YouTube kanáli kapely objavia aj vizualizéry k všetkým šiestim skladbám.

Zábery v novom videoklipe sú prierezom koncertnej šnúry Upíri a rytieri, s ktorou Not Promising Case navštívia od novembra 2022 do marca 2023 jedenásť slovenských miest. To všetko v spoločnosti formácie KNIGHTMARE z Partizánskeho. Prvých sedem zastávok je zmapovaných v spomínanom klipe.

Svoj debut pokrstia Not Promising Case na domácej pôde hneď deň po vydaní, teda v piatok 24. februára. Celá slávnosť začne o 19:30 v Hostinci u Kováča. Hosťom večera nebude nikto iný než heavymetaloví Knightmare. Krstným otcom debutu bude František Štamberský, ktorý hral v minulosti na bicie v kapelách ako Metrum či Makar Čudra.

EP Klamem

  1. Onyx
  2. Inkvizícia
  3. Podvod
  4. Nosferatu
  5. Život
  6. Klamem

Turné Upíri a rytieri 2023 pokračuje:

  • 24.2. Hostinec u Kováča, Dolný Kubín – Krst EP Klamem
  • 25.2. Furmanka, Námestovo
  • 10.3. M-House Of Music, Košice
  • 11.3. Vibes, Prešov

Tlačová správa

Kapela DneskaNe vydává další nový videoklip k chystanému albu s názvem „Z krve tvý“

31.1.2023

DneskaNe je svižná tříčlenná rocková kapela, tzv. POWER TRIO, které Vás uhrane svými energicky zběsilými koncerty doprovázenými mlhovými efekty a důvtipem frontmana.
Před nedávnem vydali videoklip k nové písni, která nese stejný název jako samotná kapela „Dneska ne“ a je to třetí ochutnávka z chystaného třetího studiového alba, které ponese název „Z krve tvý“.

Album bude obsahovat deset skladeb a tohle je třetí z nich

Videoklip k písni si nahráli sami při svém prvním celorepublikovém tour na podzim 2022. Video sestříhali a upravili eventstories.cz, což je kreativní duo, jehož součástí je Mark Criss Pö, bubeník z kapely DneskaNe.

Pár slov zpěváka: Píseň „Dneska ne“ vznikla na jaře roku 2014. Od začátku naší kapely jsme snili o tom, že budeme velká kapela, což nám zůstalo dodnes. Často se nám stávalo, že nám někdo nasliboval velké věci a nakonec z toho nic nebylo. Naše poučení je v tom, že nám k úspěchu nepomůže nikdo jiný, než my sami. Sloky vznikly tenkrát jako odraz naší mladistvé naivity, ale refrén jsme dodělali až těsně před nahráváním v roce 2021, což poukazuje na naše zkušenosti s hudební branží a jakési prozření, které jsme za ta léta získali. Možná by tato píseň mohla být poselstvím pro začínající kapely, které většinou takovým čekáním ztratí i celé mládí.

První píseň z chystaného alba kapela vydala na konci července 2022 s lyrics videem, druhou píseň i s videoklipem na konci října 2022, další skladba je tato. Samotné album kapela pustí do světa na začátku března 2023, přesně na začátek Z KRVE TVÝ TOUR 2023, které pojedou právě k tomuto novému albu.

Tour bude mít deset zastávek:

4. března ve Vsetíně, 11. března v Přerově, 17. března v Lanškrouně, 18. března v Ostravě, 24. března v Brně, 25. března v Kroměříži, 1. dubna v Bruntále, 14. dubna ve Šternberku, 15. dubna ve Valašském Meziříčí a 28. dubna v Daskabátu. Tak neváhejte a jejich turné určitě navštivte.

Videoklip:

Sledovat je můžete na:
https://www.dneskane.cz
https://www.facebook.com/Dneskane
https://www.instagram.com/dneskane
https://www.youtube.com/c/dneskane
https://bandzone.cz/dneskane2011

Tlačová správa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *