Inside the Hole – Impressions

Inside Impressions coverInside the Hole su dôkazom, že krajina na Apeninskom polostrove nie je len o symfonickom metale, prípadne o goreových “nechutnostiach”, ale existujú tam aj spolky hrajúce tradičný hard rock/blues rock.

Toto muzikantské teleso vzniklo v roku 2010 a pochádzajú z mesta Montemaggiore Belsito. CD Impressions je ich debutový album a lineup je tvorený troma ľuďmi. Napriek tomu, že sú len traja, majú v sebe neskutočnú silu a príroda ich obdarila veľkým talentom.

To počuť hneď od začiatku v Well be Free. Tá spolupráca gitary a bicích je neskutočná. Roy Zappia ukazuje, že okrem gitary (s ktorou okrem iného už v tejto skladbe predvedie nádherné sólo) ovláda aj spev. Nepochybne existujú aj lepšie hlasy na scéne, no k hudbe Inside the Hole sa jeho hlas výborne hodí.

Podobným spôsobom je vystavaná aj nasledujúca I´ll Fight For me. No k trojke I Pay For You by som mal výhradu. Pripadá mi ako vykrádačka Black Sabbathu a zbytočne kazí dojem z inak podareného albumu. Aj nasledujúca Woman Blues na mňa pôsobí trochu nudným dojmom

No ale u ďalších to bude už iná káva. Hlavne pri rifovačke Baby Song alebo Mary, The Dream. Druhá spomínaná, je skutočne jednou z naj veci na tejto nahrávke – poriadna rockandrollová jazda. Tie spolu s ostatnými určite udržia vašu pozornosť až do záveru. Po poslednej Begins the Blues vám garantujem, že ani nebude veriť, že už je koniec.

Ak máte radi velikánov typu Ted Nugent alebo aj Black Sabbath, určite siahnite aj po tomto nosiči. Ja osobne budem netrpezlivo očakávať nasledovníka tohto diela a keď náhodou zavítajú Inside the Hole niekde blízko môjho bydliska, určite na nich zájdem.

Lineup:

  • Roy Zappia – Spev, Gitara
  • Emanuele Cutrona – Basgitara
  • Alessio Runfola – Bicie

Tracklist:

  1. We’ll Be Free
  2. I’ll Fight for Me
  3. I Pay for You
  4. Woman Blues (A Little Tribute to Buddy Guy)
  5. Baby Song
  6. Mary, The Dream
  7. Love Me Baby
  8. Impressions
  9. Beer! Sex! …And F****n’ roll!
  10. Begins the Blues

Rok vydania: 2014

Vydavateľstvo: Logic(ic)illogic Records

Youtube ukážka:

Oficiálne linky:
Reverbnation: http://www.reverbnation.com/insidethehole
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Inside-The-Hole/175154769186932

Hodnotenie: 5,5

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *