[Car To Fest] – Spolujízda na festivaly odstartovala

ctfjpg1

Pátého května odstartovala nová služba pro všechny řidiče, kteří jezdí na rockové/metalové festivaly. Celá služba je zdarma, řidiči díky ní poznají nové lidi se stejným zájmem a navíc si mohou snížit náklady na cestu.

Služba funguje na stejném principu jako například BlaBlaCar, který je světovým lídrem ve všeobecných spolujízdách. My jsme se zaměřili na konkrétní oblast a to rock/metalové festivaly. V tuto chvíli jsme se zaměřili na Česko-Slovenskou scénu, v brzké době plánujeme expanzi do okolních států.

Celý systém je postaven na nabídce volných míst ve vozidle, se kterým řidič jede na festival a má možnost sebou vzít další cestující, kteří mu dle dohody přispějí na náklady. Zároveň ve své nabídce uvádí, kolik má volných míst a také místa, kde je ochoten cestou zájemce vyzvednout. Zájemci, kteří přemýšlí, jak se na festival dostat, mohou na přehledné mapě vidět, odkud někdo jede na festival a může si tak snadno domluvit spolujízdu buď přes kontaktní formulář u dané spolujízdy, případně přímo telefonicky, pokud řidič na sebe nechal telefonní kontakt. Také může vybírat z míst, které řidiči uvedli jako místa, kde jsou ochotni zájemce vyzvednout. Vše je snadné a jednoduché. Výši spoluúčasti si určuje řidič sám a vše je závislé na domluvě se zájemcem o spolujízdu. Stejně tak může vzít spolucestující naprosto zdarma. Car To Fest si nebere žádné poplatky ani podíl z částky spolujízdy, vše je naprosto zdarma.

Služba je dostupná pro všechny festivaly. Není však v našich silách zahrnovat všechny festivaly ručně a ihned, proto mají promotéři festivalů možnost svůj festival rovnou přidat do databáze a umožnit tak svým návštěvníkům využívat služeb Car To fest. I tato služba pro festivaly je zdarma.

Spolujízda má i jiný význam: snižujeme emise a chráníme tak naše ovzduší. Každou spolujízdou lidé pomáhají tomu, aby se nám všem lépe dýchalo.

Služba je spuštěna jako beta, aby sevyladili případné nedostatky. Nasloucháme zájemcům a jsme připraveni službu zdokonalovat.

Spolujízdy lze zadávat na adrese https://cartofest.com.
Jsme i na Facebooku: https://fb.com/cartofest
Nabídky se automaticky zobrazují také v naší komunitě: https://www.facebook.com/groups/cartofest

————————————————————
Zdroj: CarToFest

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *