Novinky z prostredia interpretov Primal Fear, Tom Keifer, Eyestral, Deathstars

Michael Ehré sa pripojil k Primal Fear

22.6.2019

primalBubeník Michael Ehré, člen The Unity a Gammy Ray, sa stal členom Primal Fear. Nahradil tak Francesca Jovina, bývalého člena U.D.O., v súčasnosti pôsobiaceho u Voodoo Circle a Edge of Forever. Michael sa ku kapele pripojí na ich festivalovom turné a na konci roka sa zúčastní nahrávania nového albumu, ktorý bude vydaný pod vydavateľstvom Nuclear Blast.

mier

,,Som veľmi rád, že sa môžem pripojiť k Primal Fear! Od začiatku som sledoval ich kariéru a chlapcov už poznám dlhší čas. Vždy som bol fanúšikom ich hudby. Som naozaj nadšený a nemôžem sa dočkať, keď prvýkrát vstúpim na pódium počas festivalu Rock Fest v Barcelone.“povedal Michael.

,,Výborný bubeník. Viem o Michaelovi už dlho a vždy som sledoval jeho skvelú prácu v kapelách, kde bubnoval. Som viac než nadšený, že môžem zdieľať stage s takýto talentovaným a úžasným človekom Je fantastické, že máme na palube Michaela” – dodal Ralph

Linky:
https://www.primalfear.de/
https://www.facebook.com/PrimalFearOfficial/
https://www.instagram.com/PrimalFearOfficial/

Zdroj: https://www.facebook.com/PrimalFearOfficial/

Tom Keifer (Cinderella) – chystaný sólo album

21.6.2019

tekeSpevák glam rockovej legendy Cinderella Tom Keifer dokončil prácu na svojom druhom sólo albume. Termín vydania je predbežne stanovený na tento rok. Ním nadviaže na svoj sólo debut The Way Life Goes z roku 2013. Podľa Tomových slov bude ,,plný energie a emócii”.

Linky:
http://www.tomkeifer.com/
https://www.facebook.com/TomKeiferOfficial/

Zdroj: Blabbermouth

Eyestral – nový videoklip

20.6.2019

Progresívni thrasheri Eyestral zverejnili videoklip k skladbe Beyond Sight, ktorá sa objavila na ich albume Beyond.

Linky:
https://eyestral.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Eyestral/

Zdroj: Music-Records

Deathstars – návrat na scénu

19.6.2019

deatŠvédski death/glameri Deathstars, ktorí ukončili činnosť v roku 2015 oznámili, že začali nahrávať nový album. Ten bude vydaný začiatkom budúceho roka. V zostave nebude chýbať ani gitarista Cat Casino, kľúčová postava tejto formácie . Tento piatok kapela vstúpila na belgickom festivale Graspop. Bubeníkom pre tohtoročnú festivalovú sezónu je Marcus Johansson (Reach).

deadru

Linky:
https://www.deathstars.net/
https://www.facebook.com/deathstars/

Zdroj: https://www.facebook.com/nuclearblasteurope/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *