Novinky z prostredia interpretov Rex Brown, HammerFall, Feretrum, The River Of The Lost Souls

Bývalý basák Pantery Rex Brown predáva nástroje

25.7.2019

rb

Reverb.com, online trh venovaný nákupu a predaju nových a použitých hudobných nástrojov, sa spojil s bývalým basgitaristom legendárnej Pantery – Rexom Brownom. Jeho cieľ je predať viac ako 70 kusov použitej techniky. Oficiálny predaj sa začne od 30. júla a časť výnosov pôjde na charitu prostredníctvom Reverb Gives, charitatívnej darcovskej iniciatívy spoločnosti Reverb.

,,Za tie roky som nahromadil toľko skvelého vybavenia – kurva nemám na to už miesto “– povedal Brown, ktorý strávil viac ako 30 rokov na turné, a to aj s Down A Kill Devil Hill a aj ako sólo umelec. ,,Je tu veľa histórie a veľa naozaj skvelých gitár. Nerád by som sa toho zbavil, ale najradšej by som ich dal do rúk fanúšikom alebo hráčom, ktorí ich môžu skôr využiť ako by mali ostať na sklade.” – ďalej uviedol.

Medzi vecami, ktoré bude predávať budú basové gitary, zosilňovače, pedále a elektrické gitary používane počas jeho kariéry, vrátane basovej gitary Spector White Casper 4-String, ktorá bola preň vytvorená v roku 2010 a použitá na každej nahrávke, na ktorej od tej doby hral a taktiež pri nahrávaní jeho druhého sólo albumu, ktorý vyjde túto jeseň.

Zdroj: Blabbermouth , Foto: Rexzone111, CC BY-SA 4.0, Wikimedia

HammerFall – ukážka z chystaného albumu

22.7.2019

hamflHammerFall zverejnili live video k skladbe One Against The World, ktorá sa objaví na ich netrpezlivo očakávanom albume Dominion. Ten bude vydaný 16. augusta.

domihacov

Tracklist:

  1. Never Forgive, Never Forget
  2. Dominion
  3. Testify
  4. One Against the World
  5. (We Make) Sweden Rock
  6. Second to One
  7. Scars of a Generation
  8. Dead by Dawn
  9. Battleworn
  10. Bloodline
  11. Chain of Command
  12. And Yet I Smile

Predošlá ukážka:
Skaldba (We Make) Sweden Rock: https://youtu.be/JbJNccQaKzs

Linky:
http://www.hammerfall.net/
https://www.facebook.com/hammerfall
https://www.youtube.com/user/HammerFall4REAL?

Zdroj: Napalm Records, Foto: Tallee Savage, Cover:  Samwise Didie

Feretrum – chystaný album

26.7.2019

Slovenské vydavateľstvo Akne Productions vydá nový album maďarských blackošov Feretrum

apro

Linky:
https://www.facebook.com/feretrumhun

Zdroj: Vladimir Simansky

TZ

Českobudějovičtí The River Of The Lost Souls vydali nové EP Autumn Leaves. Představili i nový klip

Rocková kapela The River Of The Lost Souls, ve které působí známé osobnosti tuzemského metalového undergroundu, připravila pro letošní rok nové EP s názvem Autumn Leaves. Nahrávka o čtyřech skladbách vyšla digitálně přes Bandcamp. Podívat se také můžete na první klip ke skladbě I Wanna Get You, Man, který režíroval Václav Trnka.

trol

„The River Of The Lost Souls roku 2019 jsou o hard rocku, bluesu a vůbec staré muzice, která mnohé z nás kdysi formovala. I Wanna Get You, Man byla první skladba napsaná po vydání debutu The Midnight Album, proto je pro nás jakýmsi symbolem naší nové, podstatně rockovější cesty, která nás nesmírně baví. Snad bude stejně tak bavit i fanoušky,“ říká kytarista Václav Votruba.

EP Autumn Leaves vznikalo ve studiu Hellsound pod producentskou taktovkou Jana Kapáka. K poslechu a ke stažení je zde: https://theriverofthelostsouls.bandcamp.com/releases

Facebook: www.facebook.com/theriverofthelostsouls

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *