Blues Pills – Holy Moly!

Blues Pills Holy coverŠvédsko je krajina, kde zjavne vedia robiť dobrú hudbu. Okrem dobrých metalových kapiel tam môžme nájsť aj niečo rockové a dokonca aj tak trochu psychadelic rockové. Reč bude o čoraz slávnejšej formácii Blues Pills, ktorá funguje na scéne od roku 2011, presnejšie o jej treťom albume Holy Moly.

Na spomínanej platni skvele vyniká silný a oduševnelý hlas Elin Larsson, nájdete tu vtipné aranžmány, ako je, napríklad, hovorené slovo a hudobné nápady, ktoré vás chvíľami vrátia do rokov 70-tych, do začiatkov rock and rollu, do časov bluesových kapiel a zadymených klubov. Kto by nechcel zažiť nadupanú atmosféru preplnenej miestnosti, kde vznikali tie najslávnejšie kapely sveta?

Piesne zaujmú hneď na prvé počutie slušnými melódiami, gitarovými vyhrávkami a výrazným spevom, čo ide priamo pod kožu. Sú to pekné a hlavne osviežujúco nekomerčné skladby, ktoré si zachovávajú svoju kvalitu na celom albume. Švédske tabletky vedia, ako robiť muziku a nedovolia vám nudiť sa ani minútu.

Najnovší album Blues Pills – Holy Moly je parádny. Zaujímavé piesne majú v sebe príchuť bláznovstva a pokiaľ nie ste úplný suchár, budete sa baviť.

Lineup:

  • Elin Larsson – spev
  • Zack Anderson – gitary
  • Kristoffer Schander – basa
  • André Kvarnström – bicie

Tracklist:

  1. Proud Woman
  2. Low Road
  3. Dreaming My Life Away
  4. California
  5. Rhythm In The Blood
  6. Dust
  7. Kiss My Past Goodbye
  8. Wish I’d Known
  9. Bye Bye Birdie
  10. Song From A Mourning Dove
  11. Longest Lasting Friend

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Nuclear Blast

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.bluespills.eu/index.php/en/
https://www.facebook.com/BluesPills/
https://www.instagram.com/bluespills/?hl=de
https://www.twitter.com/bluespills?lang=de

Hodnotenie: 5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *