Benediction – Scriptures

Britská death metalová ikona Benediction bola založená v roku 1989 v ,,blacksabbatovskom” meste Birmingham. Ich debutový album Subsconscious Terror vydaný u Nuclear Blast nareval Mark ,,Barney” Greenway z legendárnych Napalm Death, ktorý stále dokáže svojím hlasom oživiť aj mŕtvy ťah. Z pôvodnej zostavy zostali len gitaristi Darren Brookes a Peter Rewinsky.

Scriptures je ich ôsmym počinom po dvanástich rokoch, ktorý opäť vyhladí uši všetkým prichádzajúcim. Bez ohľadu na to, či vedia o čo ide. Pestrá kytica jednoduchých a priamočiarych nápadov priam vyhlodá dieru do srdca ich skalných fanúšikov. Podarilo sa im reinkarnovať vlastný odkaz z prvej polovice deväťdesiatych rokov minulého drastického storočia. Vzdorovitý old schoolový zvuk je ale o niečo ostrejší a presnejší ako v minulosti. Riffová mašina majstrov cechu smrti prereže akýkoľvek pancier a okolo hlavy vám budú lietať kusy žeravej ocele. V old schoolovom opare zabudnite na moderné inštrukcie a tak sa môžete pokojne brodiť mŕtvolnou starovekou hlinou.

Benediction jednoznačne potvrdzujú svoju strhujúcu nesmrteľnosť a majstrovstvo. Nový album môže pokojne slúžiť ako šlabikár death metalu zo starej školy. Je to úprimné dielo, ktoré ich dlhé roky reprezentuje. Ak prijmete z ich zjazvených rúk odtrhnutie krídel, ktoré vás len zaväzujú, na konci svetiel uvidíte, že ste ich légia.

Lineup:

  • Dave Ingram – spev
  • Peter Rew – gitary
  • Darren Brookes – gitary
  • Dan Bate – basa
  • Giovanni Durst- bicie

Hostia:

  • Kam Lee – vokál (5)

Tracklist:

  1. Iterations Of I
  2. Scriptures In Scarlet
  3. The Crooked Man
  4. Stormcrow
  5. Progenitors Of A New Paradigm
  6. Rabid Carnality
  7. In Our Hands, The Scars
  8. Tear Off These Wings
  9. Embrace The Kill
  10. Neverwhen
  11. The Blight At The End
  12. We Are Legion

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Nuclear Blast

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/pages/Benediction/463721850351250
http://benedictionband.bigcartel.com/

Hodnotenie: 4/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *