Hypnos – The Blackcrow

Hypnos The Blackcrow coverOd rozchodu Krabathoru a vzniku Hyponos prešiel už nejaký ten piatok. Debut Hypnos – In Blood we Trust (2000) mal silný ohlas a naznačil možnosti, ktoré sa v ich hudbe skrývajú. Najnovší album The Blackcrow (vyšiel 30. 10. 2020), je správne deathmetalovo nahnevaný a deštrukčný. Parádny nápad je aj obal s čiernym morovým lekárom, akýmsi negatívom predchádzajúceho kúsku The Whitecrow.

Desať skladieb je ladených do temných farieb a sú tiež akoby protipólom predchádzajúcej platne, sú plné zmaru a depresie. Výrazný Brunov hlas, ktorý nestráca nič na svojej dravosti, prevedie každého cestou smrti.

Po úvodnom intre Vox Irae (ktoré znie ako brúsenie katovej sekery), vás zrazu gitarový uragán zhodí z nôh a do konca vám nedovolí vstať. Kľačiac na kolenách si užijete perfektné drásanie muzikou, ktorá by aj Smrťákovi vytrhla kosu z rúk. Bonusom je posledná, znovu nahraná pieseň In Blood we Trust, čo je skvelá vecička z rovnomenného debutového CD.

Nemusíte byť zúrivý fanúšik deathmetalu, aby ste si povedali – do pekla, toto fakt má niečo do seba. Donedávna by som sa s vami pohádala, že nie som fanatik do tohto žánru, ale po tomto už nie som si až taká istá.

Lineup:

  • Bruno – spev, basa
  • Vlasa – gitary
  • Canni – gitary
  • Pegas – bicie

Tracklist:

  1. Vox Irae
  2. The Blackcrow
  3. Afterlife Disillusion / The End of Idolatry
  4. Dawn of their Halcyon Age
  5. Plunged into Cacophony / Procession to Babylon
  6. Vae Victis
  7. Culte de la Raison
  8. Liquid Sands
  9. In Grief / Too Old to Cry
  10. In Blood we Trust (2020)

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Einheit Produktionen

Youtube ukážka:

Linky:
http://www.hypnos-cz.com/
https://www.facebook.com/HypnosCZ/&lt
https://www.youtube.com/channel/UC19lgb_qeSyLIAW-cd6cE3Q

Hodnotenie: 5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *