War Agenda – Propaganda

war agenda propaganda cover

war agenda propaganda coverVojna a znovu vojna. Možno sa nachádzame v bode zlomu, ale nikomu to ešte nedochádza. Nepoučiteľná civilizácia opäť strká hlavu pod gilotínu. Hudobne surové nemecké komando War Agenda apeluje už od roku 2012 na posledné zbytky ľudského intelektu svojím ostrým a poburujúcim thrash metalom.

Druhým albumom sa toto kvinteto regrutovalo do old schoolovej armády, ktorej velia veteráni ako Slayer, Overkill, Exodus, Kreator, Sodom, či Destruction. Jedenásť technických skladieb vás prevedie všetkými možnými zákutiami našej šialenej planéty, od plánu B po vojnu národov.

Majstrovský zvuk a drsné riffy predstavujú silnú konkurenciu pre Bay Areu, ale aj pre európske spomienky. Jasné, že ste podobné motívy už niekedy počuli, ale ,vojenský program’ je predsa len svojsky originálny a na nič sa nehrá. Komu už skorodoval mozog, toho ničivá sila tejto nahrávky roztrhá na kusy.

Dobrý obal a texty spoločne vystihujú súčasný stav vecí. Rekreácia pre srdcia starých thrasherov a óda na to najlepšie, čo priniesol tento žáner v 80. a 90. rokoch minulého storočia. Metaloví žoldnieri vás privlečú priamo na dobové bojové pole.

Lineup:

  • Moustafa Troll – spev
  • Raafat – gitary
  • Ingo – gitary
  • Marcel – basa
  • Hamdi – bicie

Tracklist:

  1. Sounds of Oppression
  2. Propaganda
  3. Plan B
  4. Human Race
  5. United in Hypocrisy
  6. Silence of Justice
  7. Apartheid
  8. Chaos Invasion
  9. War of Nations
  10. Killer Disease
  11. Child of Dreams

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Great Dane Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/Waragenda
https://waragenda.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/user/WarAgendaofficial

Hodnotenie: 4,5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *