Club Bombardier – Run Mofo (EP)

Club Bombardier - Run MofoFrancúzsko bolo pre mňa hlavne krajinou skvelého vína a šanzónov. Becaud, Aznavour – mená, ktoré určite poznáte aj vy, metaloví fanatici (ak nie, doučiť sa!).

Pred pár rokmi som začala sledovať metalovú a rockovú scénu z tejto krajiny a napríklad kapela Adagio (aj keď už neexistuje), bude stále pre mňa srdcová záležitosť. Najnovšie som sa dostala aj k bande Club Bombardier. Táto parížska rocková formácia vznikla v roku 2017. Členovia sa však podpisujú len krátkymi pseudonymami. Ich muzika je nápaditá, energická a príjemne divoká. Chalani hrajú s úžasným nasadením a určite vás dostanú, či chcete alebo nechcete.

Najnovšie EP Run Mofo vyšlo koncom februára tohto roku. Výborné melódie, dravé rytmy, výrazný intenzívny spev sú základom pre kvalitné piesne. Nie je ľahké vybrať jednu ako malú ochutnávku, ale mne sa asi najviac páčila In Time alebo možno Nothing Personal.

Je faktom, že každá skladba má v sebe dosť energie, aby osvetlila Eifelovku a dosť zaujímavých nápadov, aby postavila nový Versailles. Svojrázny štýl (niečo medzi Foo Fighters a Audioslave), je takmer okamžite návykový. Po chvíli začnete banovať, že kluby sú stále zatvorené a nedá sa cestovať, pretože toto zažiť naživo musí byť riadna pecka.

Chlani z Francúzska to skrátka vedia. Pohodová chytľavá muzika a výborný pocit pri počúvaní, toto som si fakt užila.

Lineup:
  • M – spev
  • B – gitary
  • A – basa
  • JL – bicie

Tracklist:

  1. 2nd advice (You’re still not listening to)
  2. Perpetual movement
  3. Praha
  4. Virtual Vortex
  5. In time
  6. Nothing personal

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: M&O

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/Clubbombardier/
https://club-bombardier.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/clubbombardier/
https://www.youtube.com/channel/UCA_MZ6buPDc4i4cRfWp_1jA/

Hodnotenie: 4,5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *