Herman Frank – Two for a Lie

Herman Frank Two for coverHerman Frank, gitarová legenda známa z kapiel ako Accept alebo Victory, je súčasťou metalovej scény od osemdesiatych rokov. Od roku 2008 vydáva aj sólo albumy.

Zatiaľ uzrelo svetlo sveta 5 jeho albumov albumov plných klasického heavy metalu, ktorého kvalitu zaručuje aj špičková zostava muzikantov. Takže neprekvapí, že fanúšikovská základňa sa mu rozrastá.

Novinka Two for a Lie bude vydaná 21. mája 2021. A vy sa máte na čo tešiť. Opäť obsahuje silnú osobnú výpoveď a skvelú muziku. Desiatka piesní je naplnená tvrdými gitarovými riffmi a obrovskou energiou.

Výborné vokály sprevádzané prvotriednou gitarou a bicími majú v sebe silu slnečnej erupcie a pripomenú vám všetky dôvody, pre ktoré ste začali metal sledovať. Perfektný zážitok z hudby, v ktorej gitarové sóla majú razanciu samopalu a nechýba dôrazný spev. U mňa to vyhráva Hail the New Kings.

Skladby sú výpoveďou o svete, v ktorom žijeme a o tom, čo ľudí hnevá, kam smerujeme a čo vlastne robíme zle. Je možné, že si pod sebou pílime konár a nikto z nás to nevníma?

Herman Frank každým albumom dokazuje, že pomenovanie “legenda” u neho nie je len klišé. A ak máte radi klasický metal, toto je presne váš polliter piva.

Lineup:

  • Rick Altzi – spev
  • Herman Frank – gitary
  • Heiko Schröder – gitary
  • Michael Müller – basa
  • Michael Kolar – bicie

Tracklist:

  1. Teutonic Order
  2. Venom
  3. Hate
  4. Eye of the Storm
  5. Liar
  6. Hail the New Kings
  7. Just a Second to Lose
  8. Danger
  9. Stand Up and Fight
  10. Open Your Mind

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: AFM Records

Youtube ukážka:

Linky:
http://www.hermanfrank.com/
https://www.facebook.com/HermanFrankRightInTheGuts

Hodnotenie: 4/5

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *