All Against Nothing – Vítam ťa v tme

All Against Nothing Vítam ta coverNaša metalová scéna je plná zaujímavých kapiel. All Against Nothing je ďalšia z tých, čo stojí za pozornosť. Hrá zmes melodického death metalu, metalcoru a modern metalu. Na scéne sú nejakých osem rokov a doteraz vydali dva štúdiové albumy.

Vítam ťa v tme vyšiel 15. mája. Obsahuje 10 skladieb a jednu bonusovku (V mene pomsty) Pre fajnšmekrov dodávam, že pri výbornom videoklipe V tme spolupracovali s Markom “Frodysom” Pytlíkom.

Pozoruhodné intro, ktoré navodí takmer gotickú atmosféru, je dobrou prípravou na záplavu gitarových riffov, výrazných bubnov a screamingu striedaného s čistými vokálmi. Taktiež sa pripravte na množstvo zmien rytmov a prvotriedne gitarové sóla. Táto muzika vám vlezie do hlavy, pekne sa tam usadí a chechce sa, ako vás dostala. Mňa najviac zaujali piesne Stále tu a V útrobách existencie.

Mierne depresívne texty o hriechu, hľadaní samého seba, nedôvere voči ostatným vás nútia si klásť otázky o budúcnosti a o tom, či máte silu niečo meniť. Kto vás to vlastne víta v tme…

Ak patríte k ľuďom, čo radi skúšajú a podporujete slovenskú scénu, dajte tejto hudbe šancu. Vítam ťa v tme je naozaj slušný album. Malé plus pridávam za texty.

Lineup:

  • Tomáš Talapka – Spev, Scream
  • Michal Belorit – Basa, Scream, Doprovodný spev
  • Peter Balko – Gitara
  • Matúš Mundier – Gitara
  • Marek Noga – Bicie

Tracklist:

  1. Intro
  2. Spoveď
  3. Dve tváre
  4. V tme
  5. Pokúšanie diabla
  6. Prúd
  7. Stále tu
  8. Nikomu never
  9. Čierne vrany
  10. V útrobách existencie
  11. V mene pomsty (bonus)

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: Samovydanie

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/allagainstnothingsk/
https://bandzone.cz/allagainstnothing/
https://www.instagram.com/all_against_nothing/
https://www.youtube.com/channel/UC_tpFBUpri2gFry_ZPff_rg/videos/

Hodnotenie: 4/6

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *