Gore Infamous – Excaeco Deconception

Gore Excaeco cover Indonézia, jej ostrovy a monzúnové oblasti. Z Bandungu, hlavného mesta provincie Západná Jáva, prichádzajú Gore Infamous, aby nám ukázali, ako prežije ich nekompromisný album Excaeco Deconception v najsilnejších búrkach na zemi.

Kapely z takých exotických krajín ma zaujímajú. V mnohých z nich metal nemá na ružiach ustlané. Pred časom som recenzoval a teraz si opäť pripomenul skvelý brutal death metal projekt jedného muža s názvom Sederai Mutilation a jeho dielo Agony Of Borneo z Východného Kalimantánu, ktorý je jednou z provincií ďalekej Indonézie.

Gore Infamous sa sformovali v roku 2010. Pri výbere vhodného názvu pre kapelu sa inšpirovali dvoma indonézskymi brutal DM bandami Bloody Gore a Dirty Infamous. V roku 2012 vydali EP Cadaver In Methodical Overture a o 3 roky neskôr CD singel Bacterium Cerebrum Infectus. Ich obaly a texty sa zaoberajú gore tematikou.

,,Slepý rozpad ucelenej sústavy názorov” je veľmi technický, s častými zmenami. Štvorica produkuje drancujúce riffy a rytmy, je ako hydraulický lis, ktorý vás zároveň znovu a znovu resuscituje, aby vás opäť prešiel. Takmer 36 minút maximálnej rýchlosti a brutality vás zatiahne do temného údolia obklopenom horami vulkanického pôvodu s tropickým podnebím.

Nahrávka ku koncu skĺzne do určitej monotónnosti, ale pre uctievačov práve takej formy brutal death metalu je to ideálny album. Spomalenie príde až na záver.

Lineup:

  • Rendra – spev
  • Egie Devoid – gitary
  • Freddy – basa
  • Wawan – bicie

Hostia:

  • Matti Way – vokály (6)
  • Glender – vokály (10)

Tracklist:

  1. Intro (instrumental)
  2. Diminish the Psychological Suffering
  3. Fury to Desperation
  4. Neurological Examination
  5. Bacterium Cerebrum Infectus
  6. Visions in Mourning
  7. Manufacturing Lethal Pandemic
  8. Blood River (Dismemberment Torture cover)
  9. Festering Intestines
  10. Excaeco Deconception

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: Samovydanie

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/goreinfamousofficial/
https://www.instagram.com/goreinfamous/
https://goreinfamous.bandcamp.com/releases/
https://www.youtube.com/channel/UCoJ5mQuVZ-vZVzqSjWS_cwA/

Hodnotenie: 4,5/6

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *