AnimS – God Is A Witness

AnimS God coverBývalý gitarista kapely Danger Zone a Crying Steel – Francesco Di Nicola okolo roku 2020 založil AnimS. Projekt sa začal s jasným a presným zámerom – vytvoriť a nahrať album obsahujúci desať skladieb, ktoré sú ovplyvnené hard rockovým a metalovým vplyvom, ale zároveň im nechýba originalita.

Debut God is a Witness vyšiel 6. augusta 2021. Všetky piesne napísal Francesco a vďaka dievčine Elle Noir je ich počúvanie úžasným zážitkom. Jej svieži, silný a energický hlas im dodáva správny náboj.

Nebudú chýbať skvelé riffy a kvalitná rytmika. Občas zaregistrujete spomienku na starú rockovú školu alebo drsné a drásavé gitarové sóla, ktoré vás nastavia na metalovú vlnu.

V niektorých piesňach začujete jemne bluesový nádych a plusom sú aj slušné zapamätateľné melódie. A najväčšou devízou je spev spomínanej Elle Noir. Piesne otextoval Francesco Di Nicola na základe vlastných skúseností a vypovedajú o túžbach, snoch a obavách.

God Is A Witness je fakt dobrý album. Budem úprimná, u mňa je dôvodom hlavne Elle, ktorá ma svojim spevom totálne dostala. Ak máte radi hudbu, ktorú je ťažko zaškatuľkovať, toto by sa vám mohlo páčiť.

Lineup:

  • Elle Noir – spev
  • Francesco Di Nicola – gitary
  • Elio Caia – basa
  • Diego Emiliani – bicie

Tracklist:

  1. God Is A Witness
  2. Freedom
  3. Around Me
  4. Live For Somebody
  5. Boring Lovers
  6. Bright Eyes
  7. Look Who’s Back
  8. The Dancers
  9. He Says
  10. Like Colours Of Flowers

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: Samovydanie

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/animsband
http://www.burningmindsgroup.com/atomic-stuff
https://www.instagram.com/atomic_stuff_promotion

Hodnotenie: 4,5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *