Jinjer – Wallflowers

jinjer wallflowers coverZ východu k nám dorazila novinka ,Wallflowers’ od stále viac známeho ukrajinského kvarteta Jinjer Na svojom štvrtom albume, ktorý opäť vznikol v Kyjeve, ešte viac pritvrdili a výsledkom je šťavnaté sústo technického progresívneho metalcoru.

Od predchádzajúcich nahrávok sa odlišuje absenciou štýlových odbočiek ako reggae, alebo jazz. Niektoré skladby začínajú absolútne nevinne, aby vás prilákali k svojmu strašidelnému koncu, reflektujúc tak trýznivý stav sveta. Medzi tvrdými pasážami sú netradične zapletené melódie.

Speváčka Tatiana sa okrem spevu vyžíva v maximálnom reve. Krásnych žien v brutálnom metale neustále pribúda, čo vôbec nie je na škodu. Za ich nepísanú ,vedúcu’ osobne považujem Sabinu Classen z nemeckých pionierov thrash metalu Holy Moses.

Tatiana sa v puberte inšpirovala vokalistkou kapely Otep a začala kričať po okoloidúcich autách. Neskôr sa dokonca ulievala zo školy, aby mohla ešte viac trénovať. V súčasnosti by sme mohli za vzor označiť ju.

Dnes sa všetko unifikuje a tak vidíme zástupy kapiel, ktoré majú rovnaký zvuk, robia podobné songy, uspokojujú súčasný dopyt a nasledujú mainstreamové trendy. Jinjer sa však snažia robiť muziku po svojom a hľadajú cestu späť, k surovosti metalu ako takého.

Svojimi celkom non – konformnými postupmi vytvorili modernú groove metalovú hudbu, ktorej je potrebné dať viac času.

Lineup:

  • Taťjana ,,Tati” Šmajljuk – spev
  • Roman Ibramkhalilov – gitary
  • Eugene Abdukhanov – basa
  • Vladislav “Vladi” Ulasevich – bicie

Tracklist:

  1. Call Me a Symbol
  2. Colossus
  3. Vortex
  4. Disclosure!
  5. Copycat
  6. Pearls and Swine
  7. Sleep of the Righteous
  8. Wallflower
  9. Dead Hands Feel No Pain
  10. As I Boil Ice
  11. Mediator

Rok vydania: 2021

Vydavateľstvo: Napalm Records

Youtube ukážka:

Linky:
http://www.facebook.com/JinjerOfficial
http://jinjer-metalband.com/
https://www.instagram.com/jinjer_official/

Hodnotenie: 4/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *