Novinky z prostredia interpretov Disturbed, Civil War, RozpoR, Necrocock

disturbed 2022

Nový album Disturbed?

10.4.2022

disturbed 2022Americká kapela Disturbed pravdepodobne dokončila nahrávanie nástupcu posledného počinu Evolution (2018).

Spevák David Draiman zverejnil na Instagrame fotografiu tabule, ktorá zobrazuje pokrok v nahrávaní a podľa všetkého bola odfotená v domácom štúdiu.

Okrem iného sa na nej nachádza aj zoznam týchto 10-tich skladieb.

  • Hey You
  • Divisive
  • Love To Hate
  • Part Of Me
  • Won’t Back Down
  • Unstoppable
  • Take Back Your Life
  • Feeding The Fire
  • Bad Man
  • Don’t Tell Me

Samotný spevák už v roku 2018 v rádiovej show Klos spomínal skladanie piesní pre nadchádzajúci album. Hudobne by mali znieť ako niečo medzi The SicknessTen Thousand Fists.

Linky:
https://www.disturbed1.com/
https://www.facebook.com/Disturbed
https://www.instagram.com/disturbed/

Zdroj: https://lnk.sk/eydm

Civil War – prvý singel z chystaného albumu

7.4.2022

civil war 2022Civil War, kapela zložená z odídencov od Sabaton, 17. júna vydá nový album Invanders.

civil war invanders cover

Tracklist:

  1. Oblivion
  2. Dead Man’s Glory
  3. Invaders
  4. Heart of Darkness
  5. Andersonville
  6. Carry On
  7. Soldiers and Kings
  8. Warrior Soul
  9. Slaughterhouse
  10. Battle of Life

Predstavu o ňom si môžete spraviť z prvého singlu – titulnej skladby:

Linky:
http://www.civilwar.se/
https://www.facebook.com/Civilwarsweden/
https://www.instagram.com/civilwarofficial/
https://twitter.com/civilwarsweden/

Zdroj: Napalm Records

Bratislavská punková skupina RozpoR vydává své nové album Hrubá sila i na vinylu

10.4.2022

RozpoR 2022Album vyšlo digitálně už koncem ledna a jeho fyzická podoba na vinylu přichází později – v pondělí 18.dubna.

rozpor hruba cover

Dílo kromě samotného černého vinylu obsahuje i textovou přílohu, dva plakáty o rozměru 65x80cm a nálepku. Deska vychází na vlastním labelu kapely – Žiadna značka/No Label a jejím výhradním distributorem je české PHR records.

Nový počin RozpoRu obsahuje 12 nových skladeb z vlastní autorské dílny, ale nechybí ani hosté – ženský vokální soubor Chick2Chick Trio, rapper Edúv syn a klavírista Jakub Vizner.

https://sk-sk.facebook.com/Rozpor
https://sk.wikipedia.org/wiki/Rozpor_(hudobn%C3%A1_skupina)

Zdroj: Petr – PHR

Připravte své mlsné jazýčky! Necrocock a Houbová Marie pro vás sepsali podivuhodnou kuchařku Necro Cook

8.4.2022

Legendární muzikant Necrocock je muž mnoha zájmů. Jednou z jeho velkých vášní je jídlo. Kdo sleduje jeho sociální sítě, tak ví, že se sem tam rád pochlubí nějakou tou dobrotou z vlastní kuchyně. A právě do ní vás již brzy naplno pozve! Koncem dubna totiž vyjde jedinečná kniha s názvem Necro Cook: Podivuhodná kuchařka Toma Necrococka a Houbové Marie. Počin vypustí do světa nakladatelství MetalGate.

necrocook kniha 2022

„Nikdo si do hrobu nic nevezme, ani my, zhýralí požitkáři, myslící celé dny na různé slasti, u snídaně se těšící na oběd, svačinky a večeři, u večeře zase plánující, co si uklohnit ke snídani. Stojíce najednou na konci léta svých životů, uvědomili jsme si svou smrtelnost a pomíjivost a chtěli jsme učinit nesmrtelnými alespoň své receptury, léta se podávající v naší Necrocockvile,“ uvádí Necrocock a pokračuje:

„Začali jsme je čmárat do zakoupených sešitů s pevnou vazbou, coby záchranu pro naše děti a budoucí generace mých obdivovatelů. Náhle jsme si uvědomili, že to chce něco víc a zatoužili jsme míti ve své kulinoknihovně i vlastní kuchařku. Letošní rok je zároveň rokem, kdy slavíme 30. výročí našeho prvního intimního seznámení a společného soužití, není proto nic lepšího, než to oslavit společným dílem, plným vášnivých kulinářských kreací, kde se na stránkách často propadáme i do lyrických oblastí, nekonečných slastí, a popisujeme mnohá svá gastrodobrodružství.“

Kuchařka celkem nabídne devět kapitol, které budou rozčleněny do tematických celků

„Čtenáři se mohou těšit na více než 200 stran těch nejlepších necroreceptů pro čtvero ročních období, kulinářských rad, postřehů či vzpomínek na gastronomické zážitky z Necrocockových nesčetných cest,“ přibližuje Ondřej Šmejkal z MetalGate.

Jelikož je Necrocock v první řadě muzikant, rozhodl se pro knihu složit i soundtrack, který zároveň poslouží jako předkrm před jeho další řadovkou. EP má název Tafelmusik (Das Vorgericht) a autora představí v barokně ambientní podobě.

Necrocock je ikonickou postavou tuzemské metalové scény. Do povědomí se dostal už na začátku 90. let jakožto člen Master´s Hammer, následně se postavil do čela kultovní gothic kapely Kaviar Kavalier a mimo jiné se také pustil do plodné sólové kariéry.

Může se pochlubit specifickým skladatelským rukopisem, který je okamžitě rozpoznatelný. Ať už se jedná o ambient, elektroniku nebo tvrdší rockovější kusy. V roce 2020 vydal MetalGate Necrocockovu knižní biografii, jejíž autorem je spisovatel Václav Votruba.

Tlačová správa, Autor: Václav Votruba

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *