5 rockových hviezd, ktoré milujú karty a kasínové automaty

ozzy osbourne darkness 2022
Čo si budeme nahovárať. Určitým spôsobom bol hazard súčasťou života mnohých rockových hviezd a to nehovoríme len o hazarde na stolových hrách a stávkach. Dostatok finančných prostriedkov, luxusné lobby a vzrušujúca atmosféra kasín, ktoré nikdy nespia, bezodné poháre a VIP vstupy pre známe osobnosti, očarili v meste hriechu nejednu svetoznámu rockovú hviezdu. Pozrime sa na rockových gamblerov spoločne. Navštevujú viac turnaje, kasína alebo online casino? Čomu najviac holdujú?
ozzy osbourne darkness 2022
Ilustračná foto

Ozzy Osbourne

Ozzyho vášeň pre hazardné hry bola neustále zatienená niekoľkými škandálmi, ktoré ho sprevádzali počas jeho kariéry. Vďaka svojej závislosti na hazarde, Ozzy rád hazardoval so svojimi peniazmi za astronomické sumy. Stavil na všetko, na čo si spomeniete a obľuboval hlavne akčné hracie automaty a stávky.

Celkovo sa zdalo, že okrem pódia bol svet nablýskaných kasín Ozzyho druhý domov. Princ temnoty sa často objavoval v bulvárnych médiách hlavne v spojení s hazardom.

Dokonca spolupracoval s britským online kasínom na produkcii online automatov s použitím jeho mena. Táto webová stránka ukazuje, ako sa popularita týchto automatov zvýšila spolu s rastom odvetvia hazardných hier.

Steve Albini

Na našom zozname nesmie chýbať Steve Albini jednoznačne najúspešnejším hráčom hazardných hier, tento krát stolových. Okrem toho, že je fantastickým gitaristom, zakladateľom skupiny Big Black a zvukovým inžinierom, je aj vynikajúcim hráčom pokru. Jeho odborné znalosti v tejto hre mu umožnili zúčastniť sa tohtoročného  turnaja World Series of Poker.

Aby po prvý raz vyhral cenu z WSOP a dokázal sám sebe aj jeho fanúšikom, že vyniká aj v iných oblastiach, porazil viac ako 310 elitných konkurentov.

Sully Erna

Sullyho Erna poker tiež poriadne potrápil. Tento rytmický gitarista skupiny Godsmack začínal s pokrom najskôr na online turnajoch v online kasínach ako je u nás napríklad Doxxbet kasíno. Neskôr prešiel na reálne turnaje.

Má zaujímavú historku svojho slávneho tetovania kariet Esa v plameňoch s nápisom „No Justice“. Spevák si ho nechal vytetovať po tom, ako na pokrovom turnaji , keď hral poker s vysokými úlohami. Mal na ruke 4 esá, ale prehral proti ruke s kráľovskou farbou od svojho súpera. Kričal: “Žiadna spravodlivosť!” a to bolo neskôr inšpiráciou pre toto tetovanie.

Lemmy Kilmister

Spevák skupiny Motörhead, bol známy tým, že bol extrémnym párty zvieraťom a často navštevoval bary, kluby a kasína kde si doprial svoju obľúbenú whisky a prišiel na chuť aj hazardu, čím sa veľmi netajil a obľuboval rôzne hazardné hry.

Hazard sa dostal aj do jeho diel. Ace of Spades, majstrovské dielo, ktoré všetci zbožňujeme, v ktorom vyslovil svoju lásku až závislosť k hazardu. Túto pieseň milujú ľudia, ktorí nie sú skalnými fanúšikmi, čo pomohlo Lemmymu stať sa oveľa väčšou hviezdou medzi širokým publikom.

Scott Ian

Scott hrával poker už v podstate ako malý chlapec a nikdy sa túto skutočnosť nesnažil skrývať. Na súťažiach sa zúčastňuje ako poloprofesionál a zúčastnil sa stoviek turnajov. Je to niečo, s čím sa v skutočnosti musí vyrovnať prekvapivo veľký počet jednotlivcov v šou priemysle.

Ian sa zúčastnil mnohých významných pokrových udalostí v uplynulých rokoch, hral na turnajoch s vysokými stávkami dosť často na to, aby bol považovaný za legitímneho profesionálneho pokrového hráča. Okrem umiestnenia medzi 700 najlepšími hráčmi (z viac ako 6 000) na World Series of Poker v roku 2010 raz vyhral online podujatie 200 000 Ultimate Bet.

Sponzorovaný článok, zdroj: Ingars Menniks, Ilustračná Foto: https://lnk.sk/lrl1

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *