Jak se baví nejpopulárnější hudebníci

black jack 2023
Každý potřebuje přestávku, zejména lidé, jejichž práce je spojena s kreativitou. Mluvíme o hudebnících, kteří pravidelně vkládají veškerou svou energii a kreativitu do tvorby hitů a hudebních alb. Po dlouhé práci na nových písních, nebo koncertech si chtějí odpočinout, načerpat novou energii a inspiraci. Každý to dělá po svém: někdo jezdí na koni, někdo nachází samotu a odpočinek v horách, někdo se jde bavit a někdo raději dostane dávku adrenalinu a zkouší štěstí v hazardních hrách a novém online cassinu!

black jack 2023

Připravili jsme pro vás výběr zábavy nejznámějších hudebníků z celého světa. Podívejme se, kdo a jak nejraději relaxuje a baví se.

Jaké hvězdy si vybrat: Skutečná kasina nebo online hazardní hry?

Jak ukazuje praxe, v hernách lze najít nejen umělce a hudebníky. Ve známých kasinech a pokerových klubech jsou častými hosty herci a herečky, sportovci a podnikatelé. Například Robert Downey Jr, který se proslavil u širokého publika rolí Tonyho Starka, je častým hostem největších kasin v Severní Americe. Tiger Woods, George Clooney, Eva Longoria a mnoho dalších jsou významnými závislými hráči.

Došlo k několika velmi zajímavým situacím, kdy se slavní herci účastnili turnajů. Ne, nebyli to pozvaní hosté ani “falešní hráči”. V roce 2004 tak Ben Affleck vyhrál velký a prestižní pokerový turnaj. A krátce před svým titulem porazil ze svých konkurentů neméně populárního herce Tobeyho Maguirea.

Pokud jde o online hazardní hry, nelze přesně říci, jak často a kolik času tráví hvězdy u spinů a stolních her. Statistiky bohužel nejsou k dispozici. Jejich láska k hazardu je však viditelná pouhým okem.

Muzikanti a jejich způsoby zábavy

Hudba a kajot casino šly vždy ruku v ruce. Od otevření prvních heren zde vždy hrála hudba a vystupovali umělci. Bylo jen logické, že po koncertech si účinkující rádi odpočinuli u hracích stolů. I zde byla hvězda 50. a 60. let, Frank Sinatra, pravidelným návštěvníkem heren. Ano, doma neměl internet a mobil, aby mohl hrát své oblíbené hrací automaty, ale u ruletových a pokerových stolů byl častým hostem.

Lemmy Kilmister

Masovému publiku je známý jako vůdce kolektivu Motörhead. Živý a charismatický, nezapomenutelný a brutální, byl jedním z nejvášnivějších fanoušků hazardních her. Byl a bude jím i nadále. Pravděpodobně jeden z nejzarytějších fanoušků automatů. To potvrdili všichni, kdo umělce osobně znali. “Když se ztratil na večírku, bylo hned jasné, že Lemmy je u strojů,” říkají jeho přátelé. Hudebník měl doma vlastní jukebox! Nebylo to žádné tajemství, jak říkali sami členové kapely.

Gladys Knight

Vrchol zpěvaččiny popularity už pominul, ale její skladby se stále drží vysoko v žebříčcích a na předních místech hitparád po celém světě. Zpěvák byl mnohokrát viděn v největších a nejznámějších kasinech v Severní Americe (Atlantic City, Las Vegas atd.). Zpěvaččini příbuzní, stejně jako ona sama, poznamenali, že dívka milovala karetní a stolní hry. Sama zpěvačka se svěřila, že její závislost na hrách pochází z mládí a z její přítomnosti na večírcích.

Harry Styles

Hudební formace One Direction je a bude jednou z nejoblíbenějších a nezapomenutelných kapel. Zpěvák Harry Styles začal své seznámení s kasiny nepříliš příjemným způsobem: když se pokoušel vstoupit do heren, nebylo mu ještě 21 let. Při kontrole totožnosti byl odhalen a vyveden ochrankou. Nyní je mu 28 a v kasinu může hrát svou oblíbenou hru Blackjack.

Gladys Knight

Gladys Knight je americká zpěvačka, herečka a skladatelka. Netají se svou závislostí na hazardních hrách. Sama o tom píše ve své autobiografii. Ano, kvůli své závislosti přišla o spoustu peněz, ale dokázala s ní přestat a přeměnit ji na koníčka a sportovní zálibu. Její oblíbenou hrou zůstává baccarat. Gladys občas předpovídá i sportovní události.

O hazardní hry je zájem všude, od obyčejných manažerů až po hollywoodské hvězdy. Není to žádné překvapení, protože každý chce vyzkoušet své štěstí. I když nelze říci, jaké procento hudebníků hraje karty nebo online hazardní hry, můžete si být jisti, že navštěvují kamenná kasina se záviděníhodnou pravidelností. Přesto to dělají skvěle a vybírají špičkové podniky v každé zemi, včetně České republiky.

Sponzorovaný článok, zdroj: Gross Andrew Jonathan

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *