Novinky z prostredia interpretov Dj Ashba, The Rods, The Gems, Powerwolf

dj ashba gitarista 2023

Bývalý gitarista Guns N’ Roses vydal nový singel

11.11.2023

dj ashba gitarista 2023Dj Ashba, bývalý gitarista Guns N’ Roses, vydal nový singel Party Tonight. Spev mala na starosti Dia. Je to prvý počin od minuloročného albumu Cryptonite, na ktorom sa podieľala britská speváčka a spisovateľka Sarah de Warren.

V lete 2022 Ashba spolupracoval aj so svojou, dnes už bývalou manželkou, taliansko-kolumbijskou influencerkou Nathaliou Ashba, ktorá si hovorí Natyash, na singli Malosa, tanečno-rockovom hybride, ktorý nazýva GDM (Guitar Dance Music).

Malosa bol prvý singel Ashby od vydania albumu Bella Ciao v roku 2021, moderná prerábka talianskej ľudovej klasiky. Bella Ciao nasledoval po sérii skladieb (Hypnotic, Let’s Dance a A Christmas Storm), vydaných koncom roka 2020 prostredníctvom Edgeout Records/UMG/UMe .

Linky:
https://www.facebook.com/djashbaofficial/
https://www.instagram.com/ashba/

Zdroj: https://lnk.sk/elht

The Rods – prvý singel z chystaného albumu

9.11.2023

the rods kapela 2023Kapela The Rods vznikla koncom 70. rokov v USA. Nazývana bola aj ,,americkí Motörhead“. Jej bubeník Carl Canedy istý čas pôsobil v zostave Manowar a v 80. rokoch sa v osadenstve The Roads mihol aj Craig Gruber, ex-člen Rainbow, Black Sabbath.

Nedávno podpísali zmluvu s vydavateľstvom Massacre Records. Pod jeho hlavičkou 12.1.2023 vydajú už 11. album Rattle the Cage.

Bubeník Carl Canedy: ,,The Rods sú nadšení z podpisu zmluvy s Massacre Records! Ich personál a oddanosť metalu nemá konkurenciu. Máme pocit, že naša nová platňa Rattle The Cage je jedna z našich najlepších. Tešíme sa na spoluprácu so všetkými v Massacre Records, aby sme prispeli k tomu, aby bol tento album úspešný tak, ako si zaslúži. The Rods vždy išlo o to, aby svoju hudbu priniesli fanúšikom. Presne to budeme robiť aj v roku 2024.”

the rods rattle the cover

Tracklist:

  1. Now And Forever
  2. Wolves At The Door
  3. Cry Out Loud
  4. Rattle The Cage
  5. Can’t Slow Down
  6. Metal Highways
  7. Hell Or High Water
  8. Play It Loud
  9. Shockwave
  10. Hearts Of Steel

Prvým singlom je Rattle The Cage:

,,Pri príprave nového albumu som dostal od Carla správu, že má nápad na novú pieseň,” prezrádza spevák a gitarista David “Rock” Feinstein. ,,Poslal mi názov a niekoľko nápadov na text a ja som si samozrejme myslel, že názov a koncept, ktorý vytvoril, je skvelý. Potom už nechal na mne a mojej fantázii, aby som doplnil ďalšie texty a dokončil hudobné dielo. Pieseň Rattle The Cage je o bežnom človeku, ktorý sa cíti uväznený v tom, čo by mohol vo svojom živote robiť…”

Linky:
https://www.therods.com/
https://www.facebook.com/OfficialRodsPage
https://www.instagram.com/the.rods.fanpage

Zdroj: ALL NOIR/Mona Miluski

The Gems – tretí singel z pripravovaného albumu

9.11.2023

the gems kapela 2023Ženské trio The Gems, tvorené bývalými členkami Thundermother – speváčkou Guernicou Mancini, bubeníčkou Emlee Johansson a gitaristkou/basáčkou Monou Lindgren, vydalo nový singel P.S.Y.C.H.O.

Daná skladba bude súčasťou ich pripravovaného debutu Phoenix. Dátum jeho vydania je stanovený na 26. januára.

the gems pohoenix cover

Tracklist:

  1. Aurora – Interlude
  2. Queens
  3. Send Me To The Wolves
  4. Domino
  5. Silver Tongue
  6. Undiscovered Paths
  7. Maria’s Song – Interlude
  8. Ease Your Pain
  9. Running
  10. Renaissance – Interlude
  11. Like A Phoenix
  12. P.S.Y.C.H.O
  13. Kiss it Goodbye
  14. Force Of Nature
  15. Fruits Of My Labor
  16. Like A Phoenix – Acoustic Version

Kapela o novom singli:
,,P.S.Y.C.H.O je rýchla a zábavná párty skladba s refrénom, ktorý vás tým najúžasnejším spôsobom poblázni. Všetci určite narazíme na nejakých energetických vampov, tak prečo si nepripiť na ich počesť? A kto začína skladbu šialenými bubnovými výplňami nasiaknutými flangerom? MY! Možno sme samé psycho?! Pozrite si videoklip a získate nejaké indície…”

Predošlé single:
Send Me To The Wolves: https://youtu.be/lG5yz8yA0pc?si=QH9XSB_Al9qTidko
Like A Phoenix: https://youtu.be/HdoM3cXEYk8?si=kX1x7tmFJhM4-XBk

Linky:
https://thegems.se/
https://www.facebook.com/thegemsbandswe/
https://www.instagram.com/thegems.music/

Zdroj: Napalm Records Promtoion Team, Foto: Gustaf Sandholm Andersson

Powerwolf – nový album

6.11.2023

powerwolf kapela 2023Powerwolf ohlásili sériu koncertov. Bude to najväčšie turné v ich histórii. Navštívia mesta ako Paríž, Amsterdam, Berlín, Budapešť, Viedeň. Spoločnosť im budú robiť HamerFall a Wind Rose!

Okrem toho na budúci rok vydajú nový album.

powerwolf turné 2023

Oficiálne vyhlásenie:
,,Sme nadšení, že môžeme oznámiť najväčšie turné v histórii Powerwolf a vydanie úplne nového albumu v roku 2024! A to bez toho, aby sme zatiaľ zachádzali do detailov albumu. Wolfsnächte 2024 bude dychberúci zážitok, ktorý si nesmiete nechať ujsť! Môžete očakávať masívnu produkciu a niekoľko prekvapení, ktoré ste u nás ešte nevideli! Pridajú sa k nám aj naši priatelia z HamerFall a Wind Rose, ktorí sa postarajú o dokonalý večer!”

Linky:
https://www.powerwolf.net/
https://www.facebook.com/powerwolfmetal/
https://www.instagram.com/officialpowerwolf/
https://www.napalmrecords.com/

Zdroj: Napalm Records Press, Foto: Matteo Vdiva Fabbiani for VD Pictures

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *