Novinky z prostredia interpretov Bring me the Horizon, Crimson Glory, The Rods, Into The Zoid

bring me the horizon kapela 2023

Bring Me The Horizon sa rozišli s Jordanom Fishom

22.12.2023

bring me the horizon kapela 2023Britskí rockeri Bring me the Horizon sa rozišli s dlhoročným klávesákom a perkusionistom Jordanom Fishom.

jordan fish 2023

Vo vyhlásení zverejnenom na sociálnych sieťach napísali: ,,Bring me the Horizon sa rozhodli rozlúčiť s Jordanom Fishom. Chceme sa mu poďakovať za hudobnú cestu, ktorú s nami absolvoval, a zaželať mu veľa šťastia vo všetkom, čo ho v budúcnosti čaká. Medzitým pokračujeme v práci na Nex Gen, pričom úplne nová hudba príde už čoskoro. Uvidíme sa na našom januárovom turné po Veľkej Británii.”

Fish dodal v samostatnom vyhlásení: ,,Som naozaj vďačný za svojich 11 rokov s kapelou a nesmierne hrdý na všetko, čo sme spolu dosiahli. Teším sa na ich ďalšie počiny a želám im veľa úspechov do budúcnosti. Teším sa, že začnem túto ďalšiu kapitolu svojej kariéry.”

Jordan Fish sa B.m.t.H. ním pripojil v roku 2012 a hral a pomáhal tvoriť muziku na týchto albumoch: Sempiternal, That’s The Spirit a Amo.

Linky:
https://www.bmthofficial.com/
https://www.facebook.com/bmthofficial/
https://www.facebook.com/Jordanfish86
https://www.instagram.com/bringmethehorizon/

Zdroj: https://lnk.sk/kxdo

Crimson Glory – nový spevák, nový gitarista

22.12.2023

travis wills 2023Legendárni progresívni power metalisti Crimson Glory ohlásili nového speváka a nového gitaristu . Čoskoro spolu vydajú dva single.

Jadro Crimson Glory v súčasnosti tvoria zakladajúci členovia Ben Jackson (gitara), Jeff Lords (basa) a Dana Burnell (bicie). Novým spevákom je rodák z Dallasu Travis Wills (Infidel Rising) a gitaristom Mark Borgmeyer z Sarasota/Bradenton, v súčasnosti pôsobiaci v hardrockových The Lost Boys.

Dve nové single sa budú volať Triskaideka a Indelible Ashes.

Dvadsiateho januára zverejnia lyric video k prvej menovanej skladbe. Zatiaľ môžete počuť jej úryvok.

Linky:
https://www.theofficialcrimsonglory.com/
https://www.facebook.com/crimsonglory/
https://open.spotify.com/artist/2B73nUiRlcSwjTyVaIAwhR/

Zdroj: https://lnk.sk/fhao

The Rods – tretí singel z pripravovaného albumu

19.12.2023

the rods kapela 2023Ikonická formácia The Rods, svojho času nazývaná aj americký Motörhead, 12. januára 2024 vydá novinku Rattle the Cage.

the rods rattle the cover

Tracklist:

  1. Now And Forever
  2. Wolves At The Door
  3. Cry Out Loud
  4. Rattle The Cage
  5. Can’t Slow Down
  6. Metal Highways
  7. Hell Or High Water
  8. Play It Loud
  9. Shockwave
  10. Hearts Of Steel

Pozrite si videoklip k singlu Play it Loud:

Gitarista a spevák David “Rock” Feinstein prezradil: ,,Toto je skladba z môjho katalógu. Počas všetkých rokov, čo som vystupoval, hlasná hra tu bola vždy. Samozrejme, vyrastal som s takými ako Jimi Hendrix, Led Zeppelin, The Who. Všetky kapely tej doby, všetky boli hlasné. Rock’n’roll má byť hlasný…”

Prvý singel:
Rattle The Cage: https://youtu.be/yWx_u0O7U_Q?si=bUyWYBobmq4ro488
Shockwave: https://youtu.be/HMfjkr5HOzE?si=h9SWlETHbkt5YIHt

Linky:
https://www.therods.com/
https://www.facebook.com/OfficialRodsPage
https://www.instagram.com/the.rods.fanpage

Zdroj: ALL NOIR/Mona Miluski

Into The Zoid prichádzajú s novým albumom

21.12.2023

into the zoid kapela 2023

Štvorica muzikantov z Veľkého Krtíša fungujúca pod názvom Into The Zoid, predstavuje v týchto dňoch svoj druhý album. Po debute nazvanom Soundclown, ktorý vyšiel začiatkom roka 2018 kapela prichádza s dvojkou, nazvanou Voidgazer.

Into The Zoid tvoria gitarista Roman Messerschmidt a ďalší skúsení muzikanti – spevák Jaroslav Šajgalík, basák Martin Kliment a bubeník Dano Strenátka.

„Na albume je jedenásť pesničiek s celkom dlhou minutážou, každá zo skladieb má okolo 4 -5 minút. Z albumu nám už vyšli štyri single a k dvom veciam sme natočili aj klipy. K pesničke Voidgazer klip režíroval náš spevák Jaro Šajgalík a Albino režíroval Viktor Sýkora. Chystáme ešte jeden klip vo forme lyrics videa, zatiaľ sa ale rozhodujeme na ktorú pesničku ho spravíme, vyjde niekedy začiatkom roka,“ hovorí Roman Messerschmidt a dopĺňa, že k novinke chcú na jar, alebo začiatkom leta spraviť menšiu koncertnú show v niekoľkých mestách, na ktorej predstavia tento nový album.

Pripravujú aj mini projekt

Spevák Jaroslav Šajgalík prezrádza najbližšie plány kapely: „V priebehu budúceho roka plánujeme taký mini projekt, ktorý bude celkom iný ako to, čo sme robili. Budú tam štyri skladby s viacerými nástrojmi ako doteraz, možno aj s dychovými a bude to aj žánrovo inde. Chceme dvihnúť laťku kreativite a vyskúšať niečo celkom nové. Chceme viac experimentovať, dať väčší priestor kreativite v našej tvorbe. Chceme robiť to, čo nás baví.“

Na záver ešte Jaro dodáva, že fanúšikovia si album môžu kúpiť priamo u Into The Zoid a tiež stiahnuť z internetu. Distribuovaný bude na všetkých platformách, ale hlavne na koncertoch. „Už sa nám ozvali zahraniční vydavatelia, kontaktovali nás z Francúzska, a jeden človek z USA, ktorý robí recenzie a vypýtal si od nás cédečko.“

https://www.youtube.com/watch?v=qNGnkul0aYE
https://www.youtube.com/watch?v=bidRwASqT-I

Zdroj: Natália Novotná

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *