Novinky z prostredia interpretov Enslaved, Hittman, Michael Kratz, ONA

Enslaved – klipová ukážka z chystaného albumu

6.10.2017

Albumová novinka od týchto nórskych blackošovE vyjde už 13. októbra. Zatiaľ si môžete pozrieť videoklip k skladbe The River’s Mouth.

ensl-kap

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linky:
http://enslaved.no/
https://www.facebook.com/enslaved/

Zdroj: https://www.facebook.com/nuclearblasteurope/

Hittman – znovuvydanie debutového albumu pod No Remorse Records

5.10.2017

New Yorská heavy metalová leganda Hittman znovuvydá prostredníctvom vydavateľstva No Remorse Records svoj rovnomenný debut z roku 1988. Termín vydania je stanovený na 31. októbra.

htm

Link na vypočutie: https://soundcloud.com/noremorserecords/hittman-metal-sport-official-stream

No Remorse Records online: www.noremorse.gr
FB kapely: www.facebook.com/hittmanmetal

Zdroj: Bart Gabriel

Michael Kratz – zmluva s Art of Melody Music

6.10.2017

Art Of Melody Music & Burning Minds Music Group s potešením oznamujú podpis zmluvy s dánskym umelcom Michaelom Kratzom na európske vydanie jeho novej platne Live Your Life. Spomínaný album sa bude niesť v štýle AOR.

Klipová ukážka:

Linky:

Welcome to MichaelKratz.net


http://www.facebook.com/michaelkratz.net
http://www.burningmindsgroup.com/art-of-melody-music
http://www.facebook.com/artofmelodymusic

Zdroj: Atomic Stuff Promotion

ONA představuje svůj debut

bg-band

7.10.2017: Hardcore/metalová kapela ONA představuje své první album “The Calling”. Devět písní pojednává o objevování sebe sama, boji s vnitřními démony, ale i nalezení naděje, motivace a dalších tématech.

01 COVER FRONT

Třebíčsko-brněnská kapela, jejíž kořeny sahají do konce roku 2013, vystupuje v současné sestavě od prosince 2015, kdy se rodí i písně zaznamenané na desce. V tvorbě se tvrdé přímočaré základy spojují s progresivními i jemnějšími prvky. Výrazná rytmika vytváří za doprovodu agresivních kytar prostor pro growl a emotivní zpěv. “Na albu se najdou jak hodně ostré skladby, tak i ty jemnější. Jako lidé máme taky hodně poloh. Hudební vzory každého z nás jsou různé. Odráží se to v tvorbě a myslím, že se nám to podařilo dostat na desku.”, doplňuje bubeník Luboš.

První návštěva nahrávacího studia proběhla koncem roku 2016 a v následujících měsících se album postupně dotvářelo. Kapela se celkově snaží vše vymýšlet a dělat sama, proto i jejich první počin vznikal bez producenta. Písně natočil, smíchal a masteroval Zdeněk Ondráček ve studiu Sonidos. Grafické motivy zpracoval brněnský umělec Ladislav Tristan Nekuda. “The Calling” vyšlo v digitální podobě koncem léta 2017 na serveru fairpricemusic.com, kde jsou k poslechu dvě celé skladby, ukázky všech ostatních a celé album ke stažení. Fyzické CD, jehož součástí je booklet s texty a odkaz na stažení mp3, je nyní k dostání u kapely on-line objednávkou nebo na koncertech.

ONA v současnosti připravuje svůj první videoklip, pracuje na podpoře alba a vystupuje především na domácí klubové scéně. “Pro mě bude začátek listopadu velkým dnem. Potkáme se na jednom pódiu s Infected Rain, což je kapela, která mi hodně pomohla ve špatných chvílích. Splněný sen!”, dodává vokalistka Silvie. Kapela na podzim předskočí také estonským Illumination v brněnském klubu M13 a klubu Kramladen ve Vídni. Další termíny koncertů jsou postupně zveřejňovány na sociálních sítích, stejně jako jiné aktivity kapely.

Album: The Calling
Rok vydání: 2017

Seznam skladeb:

  1. The Calling
  2.  68 Missed Calls
  3. Lullaby
  4. Push the Finger Against the Wall
  5. Let Me Fly With You
  6.  Dangerous Mind
  7. Parasite
  8. Attention Whore
  9.  10 Seconds

Sestava:

  • Silvie Marie Cecilie Chrudinová (vokály)
  • Petr “Caďa” Caha (kytary)
  • Marek Vaňoušek (basa)
  • Luboš Denner (bicí)

www.ona-band.com
www.facebook.com/ona.czech.metal
www.fairpricemusic.com/cz/band/ona

Tlačová správa

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *