Room Experience – Another Time and Space

Room Another coverRoom Experience je dieťaťom talianskeho klávesáka a skladateľa Gianlucu Firma, ktorý sa obrátil na dvoch profesionálov na plný úväzok Davida „Dave Roxa“ Barbieriho (Wheels of Fire, Charming Grace), a Pierpaola „Zorra“ Montiho (Shining Line, Charming Grace, LIONVILLE).

Najskôr však museli nájsť speváka, pokiaľ možno medzinárodnú hviezdu. David Readman (Pink Cream 69, Tucker/Evans’ Tank, ex Voodo Circle, ex Adagio) bol kontaktovaný prostredníctvom  Alessandra Del Vecchia (Revolucia, Hardline, Edge Of Forever, Shining Line).

Ďalej sa pridali Amos Monti (Shining Line, Charming Grace, Lionville) a Steve De Biasi (Gunshy, Charming Grace) a bola zostava kompletná. 22. mája 2015 vznikol rovnomenný debutový album, ktorý mal skutočne skvelý ohlas.

Po piatich rokoch je tu jeho nasledovník Another Time and Space, v tom istom zložení, len Amosa Montiho vystriedal na base Simon Dredo. Vychádza 22.5.2020 a obsahuje jedenásť rockových skladieb, a ako bonus pieseň The Distance, ktorú naspieval sám Gianluca Firmo.

Päťročné čakanie na novinku sa oplatilo. Firmo, tento hudobný a textársky kúzelník, znova nesklamal. Napísal 11 kvalitných piesní a pri niektorých mu pomohli Barbieri, a Monti.

Buďte si istí, že na Another Time and Space nenájdete ani sekundu nudy. Obsahuje parádne rockové skladby, zábavné a neskutočne chytľavé, občas v nich preráža atmosféra 80. rokov, ktorá však nepôsobí zastaralo ani únavne, ale naopak, sviežo.

Výrazný, energický Davidov hlas zaručuje každej skladbe iskru a pekné gitarové sóla dodajú to správne korenie na túto taliansko-nemeckú pizzu. Každý jeden kúsok je skvelý, dobre upečený, voňavý a vychutnáte si ho.

Dámy a páni, servíruje sa horúca chuťovka, novinka od majstra, ktorý vie dodať tie správne ingrediencie, aby bol výsledok dokonalý. Nalejte si k tomu pohár Chianti, prajem dobrú chuť.

Lineup:

  • David Readman – spev
  • Steve De Biasi – gitary
  • Simon Dredo – basa
  • Gianluca Firmo – klávesy, doprovodné vokály
  • Davide “Dave Rox” Barbieri – klávesy, doprovodné vokály
  • Pierpaolo “Zorro” Monti – bicie a perkusie

Tracklist:

  1. Hear Another Song
  2. Wild Heart
  3. Disappointed
  4. Strangers In The Night
  5. The Distance
  6. Shout
  7. Another Time And Place
  8. The Miles That Make A Road
  9. The Night Goes On
  10. A Thousand Lies
  11. Your Voice Inside
  12. The Distance (Lead Vocals: Gianluca Firmo – European Bonus Track)

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Art Of Melody Music/Burning Minds Music Group

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.roomexperienceofficial.com/
https://www.facebook.com/roomexperienceofficial/
http://www.pinkcream69.de/
https://www.facebook.com/PinkCream69Official/
https://www.facebook.com/artofmelodymusic/
https://www.burningmindsgroup.com/art-of-melody-music/
https://www.instagram.com/burning_minds_music_group/

Hodnotenie: 5/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *