Phil Campbell and the Bastard Sons – We Are Bastards

Kto by nepoznal a nemal aspoň trocha rád Motorhead? Takých asi veľa nebude, čo? Takže určite je každému známy aj ich bývalý gitarista Phil Campbell. Po smrti Lennyho založil v podstate rodinnú kapelu Phil Campbell and the Bastard Sons (2016).

Ako bývalý člen legendárnej formácie by mohol pokojne pokračovať v tom istom štýle a žiť z bývalej slávy a asi by mu to vychádzalo, ale tvrdiť to by som Bastard Sons trocha krivdila.

Na novinke We Are Bastards (vyšla 13.11.2020),  je jasne počuť, že si kapela našla svoju osobitú cestu a tiež, že Phil je stále pán muzikant s dobrými nápadmi a elektrizujúcimi gitarovými sólami. Na tvorbe muziky spolupracovali aj ostatní členovia, čo hudobne piesňam pridalo.

Takže tu počujete zaujímavú kombináciu klasického a moderného. Drsná a výrazná Philova gitara, sprevádzaná výborným Neilovým spevom, silné bicie či chytľavá ústna harmonika.

To všetko vás jednoducho strhne ako dravý prúd rieky a vám neostane nič iné, len sa nechať viesť medzi kameňmi na loďke, ktorú veslujú “Bastardi”. A je to naozaj parádna a divoká muzikantská jazda, len občas prejde do pomalších rytmov a sem tam jasne zacítite nádych rock and rollu zo 70. rokov.

We Are Bastards je skvelý rockový album plný dobrých piesní a zároveň aj dôkaz, že dobrí muzikanti nestarnú a dobrý rock and roll tiež. Už dávno som si pri toľkých pesničkách nepovedala: “Ježiš, toto je dobré!”

Lineup:

  • Neil Starr – spev
  • Phil Campbell – gitary
  • Todd Campbell – gitary
  • Tyla Campbell – basa
  • Dane Campbell – bicie

Tracklist:

  1. We’re The Bastards
  2. Son Of A Gun
  3. Promises Are Poison
  4. Born To Roam
  5. Animals
  6. Bite My Tongue
  7. Desert Song
  8. Keep Your Jacket On
  9. Lie To Me
  10. Riding Straight To Hell
  11. Hate Machine
  12. Destroyed
  13. Waves

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Nuclear Blast

Youtube ukážka:

Linky:
http://www.philcampbell.net/
https://www.facebook.com/PhilCampbellATBS/
https://www.instagram.com/phil_campbell_and_the_bs/

Hodnotenie:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *