Zomrel Mike Howe

Bohužiaľ smrtka opäť kosila na metalovej scéne. Kultová americká kapela Metal Church na svojom facebooku včera večer (26.7.2021) ohlásila, že zomrel ich spevák Mike Howe. Mal iba 55 rokov. Príčina smrti nebola zverejnená.

Mike Howe

,,S hlbokým zármutkom musíme oznámiť úmrtie nášho brata, priateľa a legendárneho heavy metalového speváka. Mike zomrel dnes ráno vo svojom dome Eureka (Kalifornia). Sme zdrvení. Rešpektujte prosím naše súkromie a súkromie rodiny Howeovcov.“ uviedli.

Mike sa k Metal Church pripojil v r. 1988, keď nahradil Davida Waynea. Debutom Mikea a M. Ch. bol legendárny album Blessing in Disguise (1989).V roku 1994 kapelu opustil.

V apríli 2015 Metal Church ohlásili veľkolepý reunion s Mikeom

Sam Mike o reunione povedal: ,,Kurdt Vanderhoof ma presvedčil v auguste 2014 a navrhol mi návrat do kapely. Povedal, že Ronny (Munroe) odišiel a on sám vlastne nechcel pokračovať. Jedine, že by som zvážil návrat. Tak som povedal: No neviem, som tomu otvorený. Kurdt sa vrátil do štúdia a začal skladať piesne v duchu Hanging In The Balacne. Ja som povedal: Sakra, ten chlap to stále vie. Potom mi poslal ďalšie veci a ja som si povedal, že na toto nemôžem povedať nie.

 Metal Church vznikli v roku 1980. Najprv sídlili v San Franciscu, neskôr sa presťahovali do Aberdeenu Vynikali unikátnou kombináciou heavy a thrash metalu.

https://www.youtube.com/watch?v=wtcNDs4InB8

R.I.P

Linky:
http://metalchurchofficial.com/
https://www.facebook.com/OfficialMetalChurch
https://www.instagram.com/MetalChurchOfficial/

Zdroj: https://skr.sk/hxgOt, Foto: Immortal Affliction Photography

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *