Twisted Sister budú uvedení do Metalovej siene slávy

twisted sister kapela 2022

The Vaka Thats Rocks! oznamujú, že 26. januára 2023 na podujatí v Canyon Clube v Agoura Hills (Kalifornia – USA) bude legendárna rocková kapela Twisted Sister uvedená do metalovej siene slávy. Pôjde o 6. ročník tejto akcie.

twisted sister kapela 2022

Na výročnom charitatívnom galavečere The Most Important Night in Hard Rock and Heavy Metal v roku 2023 uvedú klasickú zostavu Twisted Sister (Dee Snider, Jay Jay French, Eddie Ojeda, Mark Mendoza a zosnulý bubeník A.J. Pero) do Metalovej siene slávy.

Títo hudobníci spoločne nahrali prvé albumy skupiny Twisted Sister

Ich prvé dve platne Under the Blade, a You Can’t Stop Rock ‘n’ Roll, rozvíjali obrovskú undergroundovú popularitu skupiny. To viedlo k tomu, že T.S. dosiahli mainstreamový úspech s treťou nahrávkou Stay Hungry a hitovým singlom We’re Not Gonna Take It.

Za posledných 30 rokov sa ich videoklipy We’re Not Gonna Take It a I Wanna Rock považujú nielen za dva najvplyvnejšie videoklipy v histórii heavy metalu/MTV, ale tieto dve skladby sú aj najlicencovanejšími hymnami v histórii heavy metalu!

A Twisted Christmas

Po 12-ročnej prestávke sa Twisted Sister vrátili, aby podporili veľkú finančnú zbierku pre policajtov a hasičov z 11. septembra, čo viedlo k účasti Twisted na viacerých európskych festivaloch. V roku 2006 mali Twisted Sister nečakaný medzinárodný hit v podobe vydania albumu A Twisted Christmas, ktorý sa naďalej predáva každú sviatočnú sezónu.

,,Pre Twisted Sister je veľkou cťou, že nás Metalová sieň slávy uznala a že sa naše mená ocitli po boku mnohých našich kolegov“, hovorí Jay Jay French.

metal hall of fame 2022

Po slávnostnom uvedení sa uskutoční špeciálne stretnutie Rocavaka Meet & Greet s Dee Sniderom, ambasádorom značky Rocavaka, na ktorom bude k dispozícii limitovaná edícia číslovaných fliaš Rocavaka od Dee Snidera, ktoré bude možné zakúpiť a podpísať.

Ďalší uvedení členovia Hard Rock a Heavy Metal Icon, vystúpenia, All-Star jamy a ďalšie prekvapenia na charitatívnom galavečere Metalovej siene slávy 2023 budú oznámené v priebehu nasledujúcich týždňov!!!

Linky:
twistedsister.com
https://www.facebook.com/profile.php?id=100044230189475/
https://www.instagram.com/twistedsisterofficial/

Zdroj: Hadlee Wolfram

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *