Slavní kytaristé, kteří hrají v kasinech

slavni-gitaristi-kasin
Hazardní hry jsou velmi vášnivým koníčkem, který nezná hranic. Mnoho lidí, bez ohledu na profesi, povahu nebo životní predispozice, může milovat kamenné herny nebo free spiny zdarma. Dokonce i hudebníci navštěvují herní komunity a rádi hrají. To platí například pro hráče na kytaru, pro které je ruleta, blackjack, hrací automaty nebo videopoker dalším způsobem, jak získat živé emoce. Stojí za zmínku, že mnoho špičkových kytaristů rádo hraje a nepovažuje tento koníček za nic ostudného. Zde jsou někteří z populárních hudebníků, kteří hrají v kasinech.slavni-gitaristi-kasin

ilustrační obrázek

Gary Clark Jr.

Gary Clark Jr. je označován za “budoucnost texaského blues”, a pokud si ho poslechnete, nebudete překvapeni proč. Má skvělý hlas a výborný styl hry, takže jeho zvuk osloví jak tradiční blues-rockery ze staré školy, tak děti, které blues teprve objevují. Už jen proto, že pomohl přiblížit blues nové generaci hudebních fanoušků, musí být považován za jednoho z nejvlivnějších hudebníků.

Není to však jen láska ke kytarové hudbě, co tohoto skvělého hudebníka odlišuje, je také známý jako vášnivý hráč. Nejraději hraje automaty jako prostředek relaxace a odpočinku. Jak sám často říká, sloty jsou mu velkým pomocníkem jak v kariéře, tak v každodenním životě, a dávají mu svobodu, které není nikdy dost.

Joe Pass

Pravděpodobně jeden z nejlepších a nejvlivnějších jazzových umělců. Jeho přední práce a neuvěřitelná znalost akordových inverzí inspirovala celou vlnu jazzových umělců a jeho vliv na hudbu je patrný dodnes.

Kromě vynikající hry se Joe Pass vyznamenal svou láskou a profesionalitou v oblasti hazardních her. Předvádí opravdu dobrou hru a často vyhrává. To není překvapivé, protože hazardní hry umožňují dosáhnout dokonalosti ve všech oblastech.

Noel Gallagher

Ať už ho milujete, nebo nenávidíte, za posledních 20 let měl na kytarovou hudbu obrovský vliv. Nebýt jeho, mohli bychom tvrdit, že populární kytarová hudba by v posledních deseti letech vypadala úplně jinak. Noelovy skladatelské schopnosti jsou více než dostatečné. Má fantastický talent pro vrstvení melodie přes sled akordů.

Kromě hry na kytaru je Noel Gallagher také vášnivým hráčem pokeru. Tato hra je pro něj nesmírně zajímavá a zároveň náročná. To je pravděpodobně důvod, proč tráví tolik času zdokonalováním svých vlastních dovedností. A možná se mu to v budoucnu vyplatí, protože se podle svých slov s každým zápasem zlepšuje.

Lee Malia

Možná to není zřejmá volba, ale Bring Me The Horizon jsou jednou z kapel, které stojí v čele masivní vlny metalu/metalcoru/jakkoli to nazvete, jejíž popularita roste každým dnem. Lee Malia kombinuje velké, hutné metalové riffy a akordy se spoustou zajímavých zvukových ploch, díky čemuž zní kapela dost unikátně. Díky tomuto kytarovému metalu bere kytaru do ruky stále více dětí, zejména vzhledem k jeho rostoucí popularitě v mainstreamových rádiích. Lee Malia se na tom podílel.

Není to však jediná oblast, v níž je Lee Malia tak dobrý, protože mezi jeho hlavní záliby patří také hazardní hry. Ačkoli hudebník svůj koníček dobře skrývá, byl několikrát spatřen při hraní v peníze za registraci. Stojí za zmínku, že se mu na těchto aktivitách daří dobře vydělávat.

Nick Valensi

Nick Valensi je kytarista skupiny The Strokes. The Strokes jsou jednou z největších kapel posledních deseti let, která v sobě spojuje mnoho různých prvků z nejrůznějších žánrů, díky čemuž oslovuje jak fanoušky indie kapel, tak hard rocku, ale i milovníky popové hudby. Valensi vždy dokáže vytvořit opravdu zajímavé kytarové party, od “kouřového” vysokého pražce až po jemné staccato.

Nejen to, je také spoluautorem mnoha písní pro skupinu The Strokes. Hraje různé deskové hry, včetně:

  • baccarat;
  • blackjack;
  • ruleta;
  • atd.

Takové hry se mu líbí, protože mu umožňují rozvíjet se různými směry a zpestřují jeho každodenní aktivity.

Paul Weller

Paul Weller se podílel na vzniku několika nadčasových klasických písní s kapelou The Jam, dosáhl velkého úspěchu se skupinou The Style Council a natočil několik skvělých alb na sólové dráze. Ačkoli nezní jako typický “kytarový hrdina”, Weller má talent pro vytváření zapamatovatelných a chytlavých akordů a také pro hledání skvěle znějících inverzí.

Paul Weller se prosadil nejen jako kytarista, skladatel a interpret, ale také jako hráč. Loterie jsou jeho láskou! Hudebníkovi se již několikrát podařilo získat velké výhry při hraní této fascinující hry, ale snaží se jí nedělat reklamu.

Závěr

Jak vidíte, mnoho slavných kytaristů rádo hraje. Taková zábava jim přináší euforii, radost a možnost alespoň na chvíli zapomenout na každodenní problémy. Faktem je, že hazardní hry jsou jakýmsi antidepresivem, které vám umožní pokračovat a ignorovat stres. Proto kytaristé milují kasina a tráví v nich spoustu času, aby získali živé emoce.

Sponzorovaný článok, zdroj: Gross Andrew Jonathan

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *