NoControl – To svet nevidel

nocontrol to svet coverKapela NoControl vznikla v roku 2016 a svoj štýl definuje ako moderný melodický metal. Ak pravidelne navštevujete koncerty, tak ste na nich určite natrafili a viete, že v jej zostave nájdete aj megaznámeho Jimmiho Cimbalu.

Chalani zverejnili pár singlov, ktoré skoro hneď zaujali, ale na album sme si museli predsa len pár rokov počkať. Tento rok konečne vychádza pod záštitou vydavateľstva RANDAL RECORDS a vtipný nápad je, že na USB kľúči.

Okrem hudby obsahuje videoklipy kapely a súčasťou balenia je aj malý darček. Zaujímavosťou je, že tesne pred vydaním prišlo v kapele k zmene na poste speváka, a tak sa ho chalani rozhodli celý prespievať s novým spevákom Elom Schronkom.

Hudba má od začiatku parádne grády a Elov hlas je jednoducho skvelý a pesniičky mu  idú rovno zo srdca. Slovenské texty majú slušnú kvalitu (moja básnická dušička kričí konečneee), pri niektorých si dokonca dovolím tvrdiť, že sú z toho najlepšieho, čo som v našom jazyku za posledné roky počula (napríklad ĎAKUJEM alebo VSTAŇ A POĎ).

Okrem skvelých textov a kvalitného spevu nebudú chýbať ani mega kvalitné gitarové riffy, a silné melódie, ktoré vás postavia na nohy rýchlejšie ako pieštanské kúpele barlolamača.

Ako poslucháč slovenských rádií z donútenia by som dala čokoľvek za to, keby v nich hrali túto dobrú kapelu namiesto tej hrôzy o sokoloch a plavovláskach, čo šlapú len po schodoch, keď už máme tie povinné kvóty na slovenskú hudbu

Lineup:

  • Elo – Spev
  • Jimi – Gitara
  • Jano – Gitara
  • SOja – Bass
  • Hollub – Bicie

Tracklist:

  1. Všetko sa Ti vráti
  2. Niekto iný
  3. Rany na duši
  4. Keď nám dojdu sny
  5. Na konci vety
  6. Ďakujem
  7. Emily
  8. Tá pravá
  9. Od všetkého zlého
  10. Vstaň a poď
  11. Noc
  12. Všetkých neprekričíš
  13. Tajný príbeh

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: RANDAL RECORDS

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/nocontrol.sk/
https://www.youtube.com/NoControl-sk/

Hodnotenie: 4/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *