BPMD – American Made

bpmd american coverŠtyri metalové legendy sa rozhodli spolupracovať (znie to skoro ako nový film o Avengers, čo?). Páni Bobby Blitz (Overkill), Mike Portnoy (ex-Dream Theatre, The Winery Dogs), Mark Menghi (Metal Allegiance) a Phil Demel (ex-Machine Head, Vio-Lence) sa spojili do kapely BPMD (prvé písmená ich mien) a vytvorili parádičku pod názvom American Made. Nájdete tu covery klasík 70tych rokov.

Album je jednoducho zábavný od začiatku do konca a určite vás nebude nudiť. Je vytvorený s čistou vášňou a radosťou z hudby. Nové verzie desiatich nezabudnuteľných rockových klasík vás za hodinu vrátia do 70tych rokov. Každý si nájde tú svoju srdcovku a bude mať možnosť posúdiť, do akej miery je prerábka iná (lepšia, horšia) ako originál.

Nebudem preberať všetky piesne, tak aspoň pár malých návnad, Wang Dang Sweet Poontang (Ted Nugent) je ešte zábavnejšia a šialenejšia ako originál, Toys in the Attic vám skvelým spôsobom pripomenie rockové začiatky Aerosmith. A pre mňa úplne top je prerábka Evil (Howling Wol).

Novinka je plná príjemných spomienok a možno aj dobrých nápadov. Páni vzali skvelé kúsky histórie rocku, dali im nový “look” a podľa mňa vytvorili perfektnú letnú oddychovku. Made in USA

Lineup:

  • Bobby Blitz – spev
  • Phil Demel – gitary
  • Mark Menghi – basa
  • Mike Portnoy – bicie

Tracklist:

  1. Wang Dang Sweet Poontang
  2. Toys in the Attic
  3. Evil
  4. Beer Drinkers & Hell Raisers
  5. Saturday Night Special
  6. Tattoo Vampire
  7. D.O.A.
  8. Walk Away
  9. Never in My Life
  10. We’re an American Band

Rok vydania: 2020

Vydavateľstvo: Napalm Records

Youtube ukážka:

Linky:
https://www.facebook.com/BPMDofficial

Hodnotenie: 4/6

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *