Novinky z prostredia interpretov Amberian Dawn, Gamma Ray, Arkona, The Brew

Amberian Dawn – klipová ukážka z chystaného albumu

17.10.2017

amb

Fíni Amberian Dawn nikdy nestratili vášeň pre symfonický metal. 10. novembra vyjde ich albumová novinka Darkness of Eternity. Pozrite si klip k skladbe Maybe, ktorá sa bude na nej nachádzať:

Linky:
https://www.amberiandawn.com
https://www.facebook.com/amberiandawn

Zdroj: Napalm Records Promotion Team

Gamma Ray – budúcnosť a nový album

17.10.2017

Domovská kapela Kaia Hansena informovala na svojom fb o svojej budúcnosti. V statuse sa hovorí, že reunion-tour Helloweenu bude trvať do leta a po ňom kapela začne pracovať na novom albume.

gmr

Linky:
http://www.gammaray.org/
https://www.facebook.com/gammarayofficial/

Zdroj: https://www.facebook.com/gammarayofficial/

Arkona – nový album v roku 2018

16.10.2017

arko

Megaúspešná ruská kapela Arkona vydá 19. januára budúceho roka albumovú novinku Khram (v preklade chrám).

arkalb

Khram je chrám zahalený v prírodnej mystike, ktorá spočíva za nočnými korunami stromov, ale otvorená každému. Úprimnosť a hĺbka, ktorá spája všetkých päť členov kapely, rezonuje v prekrásnom tmavom obalovom diele a textoch dámy Mashy…

Tracklist:

  1. Mantra (Intro)
  2. Shtorm
  3. Tseluya zhizn‘
  4. Rebionok bez imeni
  5. Khram
  6. V pogonie za beloj ten’yu
  7. V ladonyah bogov
  8. Volchitsa
  9. Mantra (Outro)

Linky:
https://www.arkona-russia.com
https://www.facebook.com/pg/arkonarussia
https://www.napalmrecords.com
https://www.facebook.com/napalmrecords

Zdroj: Napalm Records Promotion Team

The Brew – zmluva s Napalm Records

16.10.2017

tbr

Rockeri The Brew, pochádzajúci z anglického rybárskeho mesta Grimsby si za svoju kariéru vybudovali povesť jednej z najlepších koncertných kapiel v Európe. Zatiaľ vydali 5 albumov v nezmenenej zostave od založenia, teda Tim Smith – basa, Kurtis Smith bicie a Jason Barwick gitara a spev.
Ďalší album im vyjde v roku 2018 pod prestížnym rakúskym vydavateľstvom Napalm Records, s ktorým nedávno popísali zmluvu.

Diskografia:
The Brew (2006)
Fate and Time E.P. (2007)
The Joker (2008)
Live in Belgium (DVD – 2008)
A Million Dead Stars (2010)
Live at Luna Lunera (DVD – 2010)
The Third Floor (2011)
Live in Europe (2012)
Control (2014)
Shake The Tree (2016)
Nový album (2018)

Linky:
https://www.thebrewuk.com/
https://www.facebook.com/thebrewofficial
https://twitter.com/TheBrewUK
https://www.youtube.com/user/TheBrewUk
https://www.instagram.com/thebrewofficial
https://www.napalmrecords.com

Zdroj: Napalm Records Promotion Team

 

Pridaj komentár